Shine

Kényeztetés luxus szinten: YSL CC krém újdonság

Arcsmink újdonsággal várja a nyarat a Yves Saint Laurent, amely júniusban CC krémmel bővíti Top Secret kozmetikai kollekcióját.

Az Yves Saint Laurent új taggal bővítette Top Secret kozmetikai kollekcióját, ami a bőrtónus kiegyenlítésére, kisebb bőrhibák elfedésére kínál megoldást. A TOP SECRETS CC CREME ARCSZÍN KORREKTOR SPF 35 – PA+++ állagának és tulajdonságainak köszönhetően smink alá primerként és akár helyette, önmagában is használható.

A BB krém esetében is már örömteli volt, hogy gondoltak a napsugárzás káros hatásaira és SPF 25 fényvédelemmel látták el, a mostani újdonság pedig még ennél is jobban teljesít ezen a téren, ugyanis fényvédelme SPF 35.

yslgif

Az újdonság három árnyalatban készült, mindegyik külön bőrproblémára kifejlesztve:

ROSE – fakó, sápadt, fáradt kinézetű arcra, hogy ragyogó, rózsás fényt adjon bőrünknek

APRICOT – egyenetlen bőrtónus és sötét foltok esetén érdemes ezt választani, enyhe aranyszínű ragyogást nyújt

LAVENDER – a sárgás, fénytelen arcbőrnek ad természetes színt és ragyogást

yslgif2

A könnyű állagú krémet az ígéretek szerint könnyen és gyorsan eloszlathatjuk bőrünkön és viselése sem nyújt kellemetlen, maszkszerű érzetet. A színkorrekció mellett fedésének köszönhetően a pórusok láthatóságát is csökkenti, hosszabb távú használatával pedig arcbőrünk színe egyenletesebb, textúrája lágyabb lesz.

yslgif3

YSL-Top-Secrets-CC

Nálunk kizárólag a Marionnaud Parfümériákban kapható, Apricot és Lavender árnyalatokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top