Shine

Sminkkollekció, amit minden Disney-rajongó imádni fog

A The Face Shopnak köszönhetően mostantól újabb mesehősöket költöztethetünk sminkasztalkánkra.

A The Face Shopnak köszönhetően mostantól újabb mesehősöket költöztethetünk sminkasztalkánkra. Történt ugyanis, hogy a népszerű dél-koreai márka és a Disney újabb sorozat közös kozmetikumot dobott piacra, amelyek mindegyike a népszerű mesegyár egy-egy karakterét hordozza csomagolásán.

Múlt év nyarán Miki egér, Micimackó és Mike, a Szörny Rt. kapták a főszerepet, az egérfüles tégelyek és ceruzák különösen cukikra sikerültek. Volt közöttük BB és CC cushion, szempillaspirál, pirosító és ajakszínező is.

A mostani kollekcióba is csupa népszerű sminkes cucc került: kompakt cushion Malacka, Donald kacsa és Sullivan pofijával a tetején, spéci primer Daisy kacsa ajánlásával, ami direkt kompakt cushionnal készített sminkekhez való, valamint Donald kacsás korrektor paletta is.

Ez azonban korántsem a teljes kollekció, az eddig megjelent Disney-mintás sminktermékeket a Krémmánia Magazin oldalán megnézhetitek »

disneytfshop

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top