Shine

Klasszikus kockák nélkül nem tavasz a tavasz

A kiskabátos időjárás must-have darabja kétségkívül a blézer, maszkulin, kockás mintás változata pedig most minden gardróbban helyet követel magának.

A kiskabátos időjárás must-have darabja kétségkívül a blézer, maszkulin, kockás mintás változata pedig most minden gardróbban helyet követel magának. Ha elmúltunk már harminc és jó mélyre túrunk a szekrényünkben, könnyen rájövünk: volt már nekünk ilyen korábban is, csak aztán jött más divathullám és szépen maga alá gyűrte a mintás felöltőt.

Most azonban a kifutókon innen és túl, újra felbukkantak a blézerek és lenge kiskabátok decens kockás változatai, amiktől a legkonzervatívabb főnöknek is tuti, hogy könnybe lábad a szeme örömében. A tweed gyapjúszövet jellemző kockái mellett több más variációval is találkozhatunk, a színek terén pedig szürkés árnyalatok mellett a pirosakból válhat kiskedvenc.

Megnézem
Összes kép (6)

Jöjjenek hát a tökéletes munkahelyi viselet cseppet sem unalmas ékkövei, amelyeket farmerral viselve lazán elkerülhetjük a kiskosztümös látvány unalmát is. Egészítsük ki az outfitet egy szexi selyem blúzzal – de egy menő feliratos póló is tökéletesen megteszi – és persze az örök szerelem, magassarkúról se feledkezzünk meg.

Megnézem
Összes kép (6)

1. Tweed kockás blézer – Mango
2. Piros-fehér apró kockás, kétgombos blézer – Altuzarra
3. Fekete-fehér gingham mintás blézer – Massimo Dutti
4. Oversize blézer szabású dzseki – A.W.A.K.E.
5. Bahlia kétzsebes kiskabát – Escada Sport

Megnézem
Összes kép (6)

6. Farmerral kombinált kiskabát – Karl Lagerfeld
7. Szürke, duplasoros gombolású blézer – Zara
8. MUSE fekete-fehér kockás, oversize szabású blézer – Use Ununsed
9. Piros-fehér, apró kockás kiskabát – Twinset
10. Narancs-szürke kockás blézer – Prada

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top