Shine

Íme a sminkkollekció, amit a fesztiválok forgataga ihletett

Nincs nyár fesztiválok nélkül, legyen szó zenei, gasztro, vagy épp valamilyen többnapos, művészeti örömünnepről.

Nincs nyár fesztiválok nélkül, legyen szó zenei, gasztro, vagy épp valamilyen többnapos, művészeti örömünnepről. A pár napos kikapcsolódáshoz pedig miért is ne tartozna hozzá, hogy kicsit lazábban vegyük a dolgokat és önmagunkat is? Lerúghatjuk a magassarkút, hogy bakancsban csápoljunk az első sorokban, decens irodabarát szerelésünket pedig valami szexin kényelmes rucira cserélhetjük.

lancome1

Hasonló módon a smink és frizura terén is bevállalhatunk valami szokatlant: húzzunk pár színes csíkot hajunkba vagy fessük át rozéaranyra legalább néhány nap erejéig, a sminkcuccok közül pedig válasszunk igazi nyári, szikrázóan élénk színeket – barnára sült bőrünkön csak úgy világítanak majd!

Ehhez állított össze a Lancôme is egy nyári sminkkollekciót, a Summer Swing Collectiont. A limitált szériás folyékony szemhéjsminkek, bronzosítót és pirosítót is tartalmazó kompakt arcsminkek és körömlakkok segítségével gyorsan és egyszerűen festhetjük ki magunkat, a praktikus kiszerelésnek köszönhetően pedig magunkkal is vihetjük őket a fesztivál forgatagába.

lancome2

A kollekció központi eleme a Belle De Teint Mosaic Palettes, amelynek nem csak az azték minták ihlette csomagolása különleges, de a beltartalom is tud izgalmakat nyújtani. A lapos dobozkában rejlő színeket úgy állították össze, hogy azzal a komplett arckontúrozás elvégezhető legyen, az árnyalás, kiemelés, bronzosítás kellékei mellett a pirosítót sem hagyták ki.

A világosabb és sötétebb bőr számára külön paletta készült, előbbi számára a Mediterranean Patio, utóbbinak pedig a Summer Night Patio fantázianévre hallgató, púder állagú arcsmink a megfelelő választás:

lancome4

 

A kollekcióba tartozó Le Metallique Liquid Eyeshadow öt különböző árnyalatban készült el. A fényesen ragyogó színek könnyen eldolgozható, krémes textúrával párosultak, száradást követően pedig extrém tartósságuk gondoskodik róla, hogy a nyári hőségben se kenődjön el sminkünk pár óra alatt.

Megnézem
Összes kép (5)

A szemhéjfestékek kiegészítéseként a  márka a Le Stylo Waterproof szemceruzájából is megjelentetett négy limitált kiadású metálosan ragyogó árnyalatot. A világos rezes 01 Bronze Folie, a mély óceánkék 06 Tempo Mediterraneen, a ragyogó barna 08 Bruns Frivole és a kobaltkék 07 Reflet Cobalt színekkel precíz, jól pigmentált vonalakat húzhatunk, a ceruzák végén található szivacsos applikátor segítségével pedig füstös hatásúvá is varázsolhatjuk sminkünket.

lancome7

A fenti színekhez passzoló körömlakkok sem hiányozhatnak a szettből. A Vernis in Love lakkok három extra színnel bővültek, jelesül egy metálos zölddel (203 L’echappee Belle) illetve azúrkékkel (103 L’espirit Libre), valamint egy ezüstös és bronzos színekben játszó nude árnyalattal (303 Reflet D’ Argent).

lancome8

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top