Shine

Kate Moss lánya most már hivatalosan is modell lett

Igaz, nem ez az első fotózás, amin Lila Grace Moss részt vett, de ez volt a legelső, amin édesanyja nélkül szerepelt. A debütáláshoz egy hajszalon

Igaz, nem ez az első fotózás, amin Lila Grace Moss részt vett, de ez volt a legelső, amin édesanyja nélkül szerepelt. A debütáláshoz egy menő hajszalon felkérését fogadta el, a londoni Selfridges áruházba működő The Braid Bar osztotta meg minap kitörő lelkesedéssel a fotót, amin két új hajfonat stílusukat akarták promotálni.

A blue box háttér előtt készített képen igazán semmi extra nincsen. Két fonott hajú, fogszabályzós kamaszlány, szürke reklámpulcsiban. Csak épp az egyikük anyukája Kate Moss, a másikuk apukája pedig Mick Jones, a The Clash zenekar gitárosa.

A hajszalonnak azonban sikerült egy ilyen, pofonegyszerű fotózást is eltolnia. A posztolást követően ugyanis villámgyorsan jöttek a felháborodott válaszok a közösségi oldalakon, amik szerint felettébb arcátlan dolog, hogy mindkét modell fehér bőrű, miközben a spéci fonatok hagyományai egyértelműen a színes bőrű emberek kultúrájában gyökerezik.

A 14 éves leányzó karrierjét ez a malőr nem valószínű, hogy zavarni fogja, de hogy mi lesz a következő lépés, még nem tudni. Múlt évi, a Vogue Italia számára készült anya-lánya címlapfotózása kapcsán már sejthető volt, hogy hamarosan ő is kipróbálja a modellkedést, pláne, hogy nem sokkal a magazin megjelenése után jött a hír, hogy leszerződött édesanyja modellügynökségéhez.

Kate Moss és Lila Grace Moss a Paddington film premierjén, 2014-ben

Kate Moss ugyanennyi idős volt, mikor felfedezték, és bár eddig kevés rivaldafényt engedélyezett Lila Grace-nek, sőt még a paparazzik hadától is igyekezett megvédeni, most már akár szabad jelzést is adhat. Azt azonban csak remélni tudjuk, hogy nem a sajátjához hasonló hírnevet kíván lányának is és nem Lila Grace-ből lesz a 21. századi heroin sikk mintaképe.

Kate Moss 1994-ben, a Chanel kifutóján

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top