Shine

A szerelem története illatban kifejezve – Emporio Armani parfümújdonság

Giorgio Armani gyönyörű modellek helyett színészek közreműködésével mutatja be a szerelem igazi történetét, amely a júniusban debütáló új illatpárt

Giorgio Armani gyönyörű modellek helyett színészek közreműködésével mutatja be a szerelem igazi történetét, amely a júniusban debütáló új illatpárt ihlette.

A Because It’s You for Her és a Stronger With You for Him parfümöknek már a megjelenése is azt a modern életérzést hivatott közvetíteni, amelyeket az illatokba is belekomponáltak.

A tiszta vonalak és az érzéki formák felismerhetően Giorgio Armani stílusát mutatják. Az üvegek minden érzékiség felett állnak: a lekerekített formák és görbületek a férfias vállat  és a nőies csípőt szimbolizálják. Az egyszerű üveg a tiszta művészet jelképe.

A férfi és női üvegek közötti kapcsolódást a metálszürke kupak jelképezi, mely biztosítja a páros eleganciáját. A kupak alján lévő két gyűrű egymásba fonódik, akár két összefonódott test.

For Her

A Because It’s You női illat boldog, finom, izzó, egyszerűen ellenállhatatlan, mint az érett málna az ő elegáns természetességében, ami nerolival párosul. Elképesztően nőies, ösztönös és szenvedélyes illat, amelynek bája azonnal megmutatkozik, mint a kifinomult rózsa. A kompozíció a csábítás erejével játszik, ahogy a vanília keveredik a pézsmával, ami felfedi a mélyen rejtőző érzékiséget. Bátor, elragadó, sürgeti a szerelmet, amely megragad minden alkalmat arra, hogy kijelenthesse: Because It’s You.

For Him

A férfinak szóló Stronger With You parfüm a jelennek él, átjárja az energia.  Kiszámíthatatlan, meglep az eredetiségével, akárcsak a fűszeres akkord a fő illatjegyek között, amely a kardamom, fekete bors és viola levelek keveréke. Magabiztos eleganciát közvetít, könnyed fiatalsággal párosítva, szívjegye pedig a zsálya. Kifelé érzékiséget kommunikál a füstös Vanilla Jungle Essence™és a gesztenye akkord keveredésével, ez adja a vonzerejét: Stronger With You.

 

Szárnyaló képkockák

A két parfüm név a szerelem történetét mesélik el, melyet kis filmrészletek testesítenek meg. A filmekben Matilda Lutz and James Jagger szerepel, a rendező Fabien Constant volt. A történet középpontjában a szerelem áll – a feltétel nélküli és örömteli szerelem.

Matilda és James Laura-t és Paul-t alakítja, akik kihívásokkal teli szerelmet élnek meg egymásért nap mint nap. Egy igazi 21. századi szerelmi történet, amelyben megtapasztalják a szerelmet, ami erősebbé teszi őket, ahol minden lehetséges. Igazi felvilágosult szerelem, amiben megdöbbentő erő lakozik, olyan energia, mely fokozza a vágyat, hogy átlépjék saját határaikat. Ezt jelképezi  az Emporio Armani márka jelképe is: „A sas, ami azonnali jelentést ad, mint valami, amely magasan szárnyal.” – magyarázza Giorgio Armani.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top