Shine

Bella Hadid lett a legújabb Bulgari parfüm arca

A divatház ősszel debütáló, sorban harmadik Goldea illatának arcává választotta a modellt, aki még év elején lett a márka nagykövete a kiegészítők és

A divatház ősszel debütáló, sorban harmadik Goldea illatának arcává választotta a modellt, aki még év elején lett a márka nagykövete a kiegészítők és napszemüveg kollekciókhoz kapcsolódóan. A közös kampányok az új szezonban, szeptemberben fognak indulni.

A Goldea The Roman Night illat a 2015-ös Goldea új változata lesz, amiből tavaly is megjelent egy változat Rose Goldea néven – és érdekes módon a Krémmánia véleményezői körében például sokkal jobb minősítéseket kapott, mint az eredeti parfüm.

Reméljük, a sorozat folytatódik és idén ennek népszerűségére is rátesz egy lapáttal a fekete üvegbe zárt illatkreáció, amelynek fejjegyei a bergamott, a fekete bors és a szeder, szívjegyei a fekete bazsarózsa, az éjjel nyíló jázmin, a rózsa és a tubarózsa, míg alapjegyeit a pacsuli, a fekete pézsma, a vetiver és a moha alkotják.

A cikk a Krémmánia Magazinon folytatódik »

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top