Shine

Így újíts be designer táskát anélkül, hogy csődöt kelljen jelentened

http://www.whowhatwear.co.uk/best-designer-cosmetics-cases/slide8

High end táskát beszerezni semmiképp sem olcsó mulatság. Van azonban egy apró trükk, aminek segítségével megspórolhatsz egy keveset, ha úgy érzed, nincs élet egy cuki designer kiegészítő nélkül.

Míg a nagyobb méretű táskák esetén sajnos csak a leárazásokban reménykedhetünk – és igen, a legtöbb luxusmárka épp úgy leakciózza akár félárra is portékáit mint a fast fashion boltok -, addig a kicsi kézitáskák, a clutch-ok esetén ott vannak alternatívaként a kozmetikai tatyók.

Bizony, minden márka kínálatában szerepelnek és sokszor legalább olyan mutatósak, mint az utcára tervezett minitáskák. Abban pedig bárki biztos lehet, hogy egy extrább változat láttán senki nem fog rájönni, hogy mi is volt az eredeti rendeltetése a mi kis drágánknak. Árban pedig… hát, sokszor a feléért vagy még kevesebbért is beszerezhetjük őket, mint amennyibe egy adott márka clutch táskái kerülnek.

Megnézem
Összes kép (7)

1. Prism fekete-fehér geometriai mintás kozmetikai táska – Bao Bao Issey Miyake / 2. KW Cadeau piros bőr kozmetikai táska – Kjaer Weis / 3. In Flight pandás áttetsző és kék bőr kozmetikai táska – Anya Hindmarch / 4. Hófehér bőr kozmetikai táska – Diane von Furstenberg / 5. Sárga csíkos bőr és vászon kistáska – Balenciaga / 6. Aranylogós steppelt kozmetikai táska – Moschino

Megnézem
Összes kép (7)

7. Kék vödörtáska formájú bőr kozmetikai táska – Prada / 8. Fehér texturált bőr kozmetikai táska – Tom Ford / 9. Sárga csíkos minitáska – Bally / 10. Szívecskés pasztell rózsaszín kozmetikai táska – Gucci / 11. Masnis rózsaszín bőr kozmetikai táska – Miu Miu / 12. Fonott fekete bőr kozmetikai táska – Bottega Veneta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top