Shine

Szőrös papucsok tarolnak az Instagramon

Nem lehet szó nélkül elmenni emellett a trend mellett. Annyira csúnya és cuki egyszerre, hogy az már figyelmet érdemel. Kezdődött az egész Rihannával

Nem lehet szó nélkül elmenni emellett a trend mellett, annyira csúnya és cuki egyszerre. Kezdődött az egész még a múlt évben Rihannával, aki a Pumával közös Fenty kollekciójába tett bele néhány plüsspántos gumipapucsot, amihez hasonlókat aztán a trendi házi szettektől kezdve a divatos utca viseletekig mindennel láthattunk hordani. Mára pedig igazi must have darabokká váltak a lábbelik, amik nem bírnak kikopni az üzletekből.

Mondhatjuk rájuk, hogy az UGG csizmák nyári megfelelői, hisz’ sikkesség terén legfeljebb annyira kifinomult a formájuk, mint azoknak, mégis, a tomboy stílusba oltott királylányos formára kislányos énünk könnyen rávágja: Akarom!

Igazi poén pacsker, ami jóllehet kényelmes darabnak számít, a bundás pántról vagy épp belsőről nehéz eldönteni, hogy simán csak izzasztaná a lábunkat vagy esetleg halálra csikizné is azt, miközben felsöpörjük benne a forró aszfaltot.

A szőrmével díszített papucsokat több fazonban is megtalálhatjuk az idei szezonban, szerencsére jóval ízlésesebb változatban, mint amilyet a CROCS-nál láthattunk. A GUCCI szőrös slippere évek óta nem veszít népszerűségéből (újabb változatokat pedig a 2018-as Cruise kollekcióba is bemutattak), de a Chloé is belehúzott a nyárra, a MIU MIU-nál pedig egészen őrült változatokat is találhatunk.

Megnézem
Összes kép (8)

1. Csatos fekete – Birkenstock / 2. Camille platform papucs – Chloé / 3. Garrison bőr papucs – Vince / 4. Kristályokkal, tollakkal díszített narancssárga papucs – Miu Miu / 5. Lyla leopárdmintás pántú, kövekkel díszített papucs – Sophia Webster / 6. Kék szőrös keresztpántos platform papucs – Zara / 7. Rátétes fekete bőr szőrös slipper – Gucci

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top