Shine

Kylie Jenner napszemüveg kollekciója miatt fog lefagyni a net júliusban

Kylie Jenner hamarosan debütáló napszemüveg kollekciója ha csak fele annyira lesz népszerű, mint sminkes újdonságai, már megérte a Quay Australia-nak

Kylie Jenner hamarosan debütáló napszemüveg kollekciója ha csak fele annyira lesz népszerű, mint sminkes újdonságai, már megérte a Quay Australia-nak, hogy közös vállalkozásba kezdett a celebből lett beauty üdvöskével. Azokat ugyanis rendre pár perc alatt elkapkodják, villámforgalmat generálva a Kylie Beauty webshopjában.

A július 7-én megjelenő kollekció persze limitált szériás, ami nem is árt, hiszen menőség ide vagy oda, egy picit mégis az az érzése az embernek, az időzítéssel egy csöppet mintha megkéstek volna.

A napszemüvegek között találhatunk vékony keretes cicaszem fazont, ’90-es évek inspirálta fémkereteset, színes lencsés pilóta napszemcsit és persze oversize darabokat is.

Megnézem
Összes kép (10)

A kapszulakollekcióhoz készített kampányfotók első darabjai is a napvilágot láttak, amiken Kylie szuperszexi pózokban látható, hol rövid parókában, hol fenékig érő hajjal.

Megnézem
Összes kép (4)

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top