Shine

15 év után új illattal jelentkezik a Chanel

Még év elején jött a hír, hogy a Chanel hosszú évek után új, oszlopos taggal bővíti parfüm kínálatát, amely teljesen új irányt jelöl ki a kollekcióban

Még év elején jött a hír, hogy a Chanel hosszú évek után új, oszlopos taggal bővíti parfüm kínálatát, amely teljesen új irányt jelöl ki a kollekcióban, most pedig megtörtént az ünnepélyes bevezetése is az illatnak, nem kevés híresség részvételével.

Múzsája természetes maga Chanel volt, azonban nem a Coco Chanel néven világhíressé lett divatház-tulajdonos, hanem a fiatal nő, akit Gabrielle Bonheur Chanelnek hívtak. Innen is a parfüm neve: Gabrielle.

A parfümhöz kapcsolódóan már korábban megjelent egy táskakollekció is, amely szintén a Gabrielle nevet viseli, annak kisfilmjeiben láthattuk már Cara Delevigne-t, Pharell Williamst, Caroline de Maigret-t és Kristen Stewartot is, akit a parfüm hivatalos arcaként még jó sokáig láthatunk majd.

Kristen Stewart a Chanel Gabrielle parfüm bemutatóján

A bemutatóra a héten zajló Paris Fashion Week keretében került sor, helyszínül pedig az impozáns Palais de Tokyo szolgált és természetesen maga az esemény is ehhez illően nagyszabású volt. A bulihangulatért Pharell Williams felelt, privát fellépésén pedig ott csápolt a szakma és a sajtó színe-java.

Az illatot a divatház parfümőre, Olivier Polge alkotta, igazi modern illat, absztrakt virágos kompozíció, amely a fiatal korosztályhoz szól. A parfüm szeptemberben kerül az üzletek polcaira, úgyhogy most már tényleg nem kell sokat várni rá, hogy mi is megszagolhassuk.

Fejjegy: mandarin narancs, grapefruit, feketeribizli
Szívjegy: tubarózsa, ylag-ylang, jázmin, narancsvirág
Alapjegy: szantálfa, pézsma

A parti persze nem csak féktelen mulatozásról szólt, a Chanel egy látványos kiállítással is készült, hogy a résztvevők felfedezhessék, megérthessék a parfümöt ihlető gondolatokat, érzéseket és emlékeket, valamint körülölelje őket az illat összetevőinek könnyed különlegessége. A középpontban a fehér virágok álltak, amelyek a parfüm szívjegyéül szolgálnak.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top