Shine

IKEA Hack – Így lesz egy lakberendezési tárgyból must-have kézitáska

A fonott kosarak nagyon divatos kiegészítők lettek az idei nyárra, amiket a legtöbb márka kínálatában megtalálhatunk, de sajnos kétségtelen, hogy egy

A fonott kosarak nagyon divatos kiegészítők lettek az idei nyárra, amiket a legtöbb márka kínálatában megtalálhatunk, de sajnos kétségtelen, hogy egy designer darabért komoly összegeket kell letenni ez esetben is.

Avigail Collins, London egyik keresett stylistja azonban úgy tűnik, megtalálta a tökéletes kiskaput, hogy menő, mindent elnyelő, mégis filléres kiegészítőt újíthassunk be magunknak. Collins többször dolgozott már együtt Rihannával és Kim Kardashian Westtel is, de rajtuk kívül is tucatnyi híresség és az angol társadalmi elit tagjai veszik igénybe munkáját nap mint nap. Épp ezért, ha ő valamire azt mondja, ez márpedig menő darab, az bizony az is. Vagy lesz hamarosan.

Pinterest

undefined

A fonott kosarak már évtizedek óta hódítanak divat fronton, romantikus, nyarakat idéző anyaguk és formái vissza-visszatérnek időnként a trendek élvonalába. Mint tudjuk, Jane Birkin is ilyet cipelte mindenhová, mígnem egy nap, bele nem futott a Hermés igazgatójába, aki megtervezte számára a nevét viselő Birkin táskát.

Sajnos sok esély nincs rá, hogy minket hasonló szerencse érjen, de elnézve az aktuáltrendeket nem is kell emiatt bánkódnunk. Mint azt Avigail Collins az angol Who What Wear számára elmondta, eredetileg fiának keresett kisebb tárolókat a játékai számára, így akadt rá az IKEA Flaådis kosaraira, amiket úgy megkedvelt, hogy miután telepakolta velük otthonukat, azt vette észre, egyre többször viszi valamelyiket magával ő is kiegészítőként.

Mivel a tote táskák jelenleg nem élik fénykorukat, sőt, inkább a minitáskák hódítanak, mégiscsak kell valami, amiben elférnek a cuccaink a mindennapokban. Collins szerint a kosarak erre nyújtanak remek megoldást, amiket ráadásul ezerféle módon dekorálhatunk is. Elég pár centi szalag vagy egy kis anyagdarab, egy szép sál vagy más fityegő és máris egyéni ízlésünknek megfelelőre alakítottuk táskánkat.

Pinterest

undefined

Itthon 3000 Forintért szerezhetjük be a kisebb, egyszínű, 5000-ért pedig a nagyobb, fekete cakkos változatot a tengerifűből készült kosárból. Ennyiért pedig valóban, kevés helyen kaphatunk shoppernek felérő kosarat, amibe ha kell, a fél házat is magunkkal vihetjük.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top