Shine

Újra menő lesz gagyi nejlon táskát hordani

Legalábbis erre utal a Prada őszi/téli kollekciója és az azokhoz készített ”susogós” kézitáskák.   A celeb közül is pára kiszúrták

Legalábbis erre utal a Prada őszi/téli kollekciója és az azokhoz készített “susogós” kézitáskák.

A 90-es éven végén egyszer már felpörgött az érdeklődés a leggyakrabban fekete színben legyártott nejlon kézitáskák és hátitáskák iránt és jó pár évig köztünk is jártak eme remekek. Már csak amiatt is, mert Kína szorgos lakói oly sikeresen koppintották le őket, hogy azóta sem tudtak kikopni a piacok és az “occó” boltok polcairól. Most pedig úgy tűnik, nem is fognak még egy darabig.

PRADA nejlon válltáska – 285000Ft

Miután a divat időről-időre visszatér az előző trendekhez és felfrissítve azokat újra vágyaink tárgyává emeli legnépszerűbb darabjait, nem maradhattak ki a szórásból az anyagok leggagyibb változatából elkészített kiegészítők sem.

Megnézem
Összes kép (3)

A celebek közül is páran kiszúrták már maguknak az újdonságokat. Kim Kardashiant még júliusban láthattuk a nejlon Pradával, igaz lehet, hogy akkori, kissé hiányos szerelése sikerrel vonta el a figyelmet a fekete kiegészítőről.

Embed from Getty Images

Kendall Jenner már pár hónapja rákapott, hogy a retro kedvencet, a hasitasit válassza kiegészítőül, persze megtalálva a méltón menő módot a viselésére: nem a derékon, hanem vállon átvetve illő hordani, mint egy fura keresztpántos táskát. Azt pedig már mondani sem kell, Jenner is beválogatta az outfitek közé a Prada nejlon szépségét:

Pinterest

undefined

Innentől pedig nincs más hátra, ideje megbarátkozni a gondolattal és (újra) keblünkre emelni a bántóan műanyag remekeket. Vagy úgy dönteni, hogy ezt most skippeljük és keresünk magunknak más trendet, amivel frissíthetjük gardróbunkat a következő szezonra.

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top