Shine

Kylie Jenner 20 éves lett – így változott megjelenése az évek alatt

Talán ő maga sem gondolta volna, hogy húsz éves korára az egyik legnagyobb befolyással bíró celebritás válik belőle, mindenesetre tetszik vagy sem,

Talán ő maga sem gondolta volna, hogy húszéves korára az egyik legnagyobb befolyással bíró celebritás válik belőle, mindenesetre tetszik vagy sem, Kylie Jenner nem csak a tinik, de a harmincas generáció számára is lazán diktálja a tempót, ha a divatról és szépségápolásról van szó.

Jó pár magazin foglalkozott már a témával, hogy az elmúlt években mennyi plasztikai műtétnek és más szépészeti beavatkozásnak vethette alá magát a hölgyike, hogy így megváltozott a külseje. Nem véletlen a téma körüli tobzódás, hiszen ha visszanézzük az elmúlt 6-8 évet, úgy tűnhet, nem is ugyanarról az emberről van szó.

Hernyóból pillangó?

Kis tini koráig ő és nővére, Kendall Jenner voltak a Kardashian-klán kislányai, akik mellett Kim már akkor is a bombanőt testesítette meg. Ők ketten szimplán csak cukin mosolyogtak a paparazziknak – persze mi mást is kellene elvárni egy 10 és egy 12 éves kislánytól?

Megnézem
Összes kép (4)

Aztán a világos bőrű, szeplős kislányból 2010 környékén úgy döntöttek, ideje csajszit varázsolni és elkezdték mind felnőttesebben sminkelni és öltöztetni a tv-show kedvéért. Ekkor még csak 13 éves, de a nyilvános megjelenéseken úgy néz ki, mint egy huszonéves.

Bár távolról sem mondható rá, hogy nem volt csinos tiniként, az ő esetében mégis elkerülhetetlen volt, hogy ne hasonlítgassák össze szépségét (fél)testvéreivel. A Kardashian vonal felnőtt tagjai teljes bedobással képviselték a kreol szépség eszményképét, fitos arcú nővére, Kendall pedig mindig is picit csinosabb volt nála, hozzájuk képest így mégiscsak ő volt, aki kilógott a sorból. A fintorgó mosolyú “rút kiskacsa” azonban nem sokáig váratott magára, hogy felvegye a tempót a többiekkel.

Megnézem
Összes kép (4)

 

Hamvas tiniből szexi dög

2012-ben kezdett el lebarnulni, abban az évben, mikor Kendallal megjelent első közös ruhakollekciójuk a PacSun márkánál. Öltözködésben ekkor még tartotta a visszafogott, csinos irányvonalat – no persze, még csak 15 volt.

Megnézem
Összes kép (3)

Egy évvel később még nagyobb lett a változás és szerelései csinosból kezdtek átmenni szexibe, igaz mértékkel, hiszen elsősorban tinibálvány volt, aki húszon túl még nem volt nagy hatással a csajokra, alatta pedig sokat rontott volna renoméján Amerika lányos anyukáinak szemében.

A natúr rúzsokat azonban egyre többször váltották fel a nőcisebb vörös árnyalatok, amik letöröltek minden szendeséget az arcáról, ráadásul a kontúrozást is egyre látványosabban kezdték alkalmazni sminkjeiben.

Megnézem
Összes kép (5)

2013 év vége felé már egyre kevesebbet látjuk mosolyogni a fotókon, helyette kezdi tökélyre fejleszteni a magabiztosan hűvös tekintetet, szinte előjeleként a drámai változásoknak. 2014 elején először csak ízléstelenre ombrézott hosszú hajától válik meg egy rövidebb, de ugyanolyan csúnya változat kedvéért, majd az év közepén robban a stílusbomba és a Billboard Music Awards vörös szőnyegén dögös kék bubi frizurával és olyan dús ajkakkal jelenik meg, amelyekről nehéz elhinni, hogy csak az előnyös szájsminknek köszönhető.

Megnézem
Összes kép (3)

Az új Kylie megszületése

Innentől aztán nem volt megállás, jöttek az első pucér ruhák, amiknél jól látszott, alakján is elkezdett dolgozni, igaz ekkor még csak a fogyás eszközével, a kimaxolt körte alkatra még pár hónapot várni kellett.

Megnézem
Összes kép (4)

2015-ben elindította saját kozmetikai márkáját, amelynek Lip Kit szettjei egy pillantás alatt a must have beauty-listák élére került, de saját applikációját is ugyanebben az évben mutatta be, hasonló sikerekkel övezve. Sőt, hivatalosan is bepasizott, a rapper Tyga lett a szerencsés kiválasztott, aki 18. szülinapjára egy Ferrarival lepte meg. Egy évvel később sem aprózta el a meglepit, akkor egy Maybach luxusjárgánnyal bővült Kylie autóparkja. A kerekded alkat is alakulóban volt, vagyis kezdett meglenni minden, hogy Kim Kardashian fiatalabb változatának szerepét vegye fel.

Megnézem
Összes kép (7)

Azóta is szépen halad ezen az úton, egyre vadabb és egyre szexibb fotókat posztolva magáról, amelyek miatt egyre-másra feszegetik a kérdést: vajon mi mindent csináltathatott meg magán eddig és milyen módszerrel? Feneke, melle és arcának több részlete is megkérdőjelezhetően sokat változott.

Megnézem
Összes kép (3)

Hogy mit hogy számára a jövő, nem tudni. Egyszer biztosan ez a hype is alább fog hagyni, addig azonban még van idő, a Kardashian család pedig jó sok tagból áll, így könnyen meg tudják oldani, hogy mindig történjen valami csámcsognivaló, ami fenntartja az érdeklődést a családtagok iránt.

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top