Shine

10 kis fekete ruha, ami többet mutatott a kelleténél

fashion victim

Van úgy, hogy még az örök klasszikussal, a kis fekete ruhával is csúnyán melléfoghatunk, ha nem megfelelő anyagút vagy szabásút választunk. Még szerencse, hogy divatkatasztrófák nem csak minket érhetnek, a hírességek is rendesen mellé tudnak nyúlni egy-egy outfit kiválasztásánál.

Az még csak a kisebbik gondjuk, ha rosszul áll nekik. Amikor azonban felesleges villantások és közönséges helyzetek rabjaivá válnak, roppant kellemetlen a helyzet, a róluk készült fotókat ugyanis még évek múltán sem feledi a nagyérdemű.

1. Chrissy Teigen

Valójában nincs mit csodálkozni a látványon. Ha a mellünkig felsliccelt ruhát választunk és nem veszünk bugyit, még csak óvatlannak sem kell lennie mozdulatunknak, hogy mindenki a puncinkat fotózza, mosolyunk helyett. Talán jobb lett volna picit lejjebb is egy biztostűt tenni arra a ruhára.

2. Gigi Hadid

Na jó, esetében a ruhát nem ő választotta, a divatbaleset a Versace 2016/17-es őszi/téli divatbemutatóján esett meg vele, amikor is a mélyen dekoltált ruhából egyszer csak kibuggyantak mellei. Gigi pedig nem volt olyan óvatos, mint testvére, Bella Hadid, aki nemrég egy hasonló divatkatasztrófától menekült meg egy okos mozdulattal.

3. Nicki Minaj

A bimbótapaszért jár egy piros pont, legalább ennyire előrelátó volt az énekesnő, azon azonban csodálkoznánk, ha a villantás nem lett volna a manchesteri show előre betervezett látványeleme. Az amúgy sem kifinomultságáról híres Nicki már számtalanszor bizonyította, nem kell a szomszédba mennie figyelemhajhász trükkökért. Kár, hogy ilyen közönséges eszközöket kell használnia ahhoz, hogy fenntartsa maga körül az érdeklődést.

4. Rebel Wilson

Rebel Wilson a 2013-as MTV Movie Awards-on produkálta az óriási kamuvillantást. Az est háziasszonyáról konferálás közben pattant le “véletlenül” a ruha egyik melléről, nem várt látvánnyal gazdagítva az eseményt. Ugyanis nem egy, de két műmellbimbó sokkolta a tisztelt publikumot, ami aztán egy emberként dőlt a röhögéstő.

5. Adriana Ugarte

A spanyol színésznő egy Emporio Armani Boutique megnyitójára vette fel ezt a kis fekete ruhát, amelynek trükkös szabása ugyan takarta amit kellett, viselése nem lehetett túl egyszerű anélkül, hogy egy óvatlan pillanatban ne csússzon félre az anyag kebleiről. A fazon ráadásul nem is túl előnyös, a lelapított, széttolt melleknél van azért vonzóbb látvány is.

6. Hayden Panettiere

A fazon tökéletes, csak arra kellett volna figyelnie a Hősök sztárjának, hogy a ruha anyaga is legyen jó minőségű. A vakuk fényétől áttetszővé váló ruhánál nincs sok szerencsétlenebb divatbaki,  a mellbimbótapasz pedig nem az a dolog, amit szexi mutogatni.

7. Lisa Rinna

Itthon leginkább a Melrose Place-szel ismertté vált sorozatsztár spagettipántos kis feketéje hasonlóan szerencsétlen választás volt. Kár az indokolatlan bimbómutogatásért, hisz egy ilyen aligruha enélkül is láttatta volna a színésznő remek alakját.

8. Victoria Beckham

A fotó Victoria műmelles korszakából való, amikor még távol volt attól a kifinomult, divattervezőhöz méltó stílustól, amit az elmúlt években képvisel. Fekete magasnyakú ruhája egyébként érthetetlenül vékony anyagból készülhetett, hiszen még egy trikó is alákerült, mégis látszott minden, aminek nem kellett volna.

9. Anne Hathaway

Szokatlan választás Anne Hathaway-től a melltartó nélküli áttetsző ruha, a Bambi-szemű színésznőtől ennél sokkal ízlésesebb szereléseket szokhattunk meg. A fotó persze nem tegnap készült, a 2003-as eset óta már volt elég ideje javítani renoméján.

10. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow esetén is kevés alkalmat tudunk összeszámolni, amikor vörös szőnyeges megjelenése hagyott némi kívánnivalót maga után. Ezek egyike épp egy Oscar-gálára esett, az amerikai filmvilág legelőkelőbb eseményére. A 2002-ben viselt Alexander McQueen fekete estélyi roppant ízléstelen választás volt, a ruha nem csak, hogy csúnya volt, de az est színvonalához sem illett. Később Gwyneth is beismerte, kellett volna az a melltartó az estélyi alá.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top