Shine

Melania Trump frizurája is épp csak annyit változott az évek alatt, mint férjéé

Ha egyszer bekerül Madame Tussauds múzeumába, fix, hogy viasz szobra is lágyan leomló, középen elválasztott frizurát kap. First Lady-ként is így

Ha egyszer bekerül Donald Trump mellé a Madame Tussauds múzeumba, fix, hogy viaszszobra lágyan leomló, középen elválasztott frizurát kap.

First Lady-ként is így készítették róla hivatalos portréját, de valójában, mióta Donald Trump feleségeként bekerült az amerikai elit köreibe, sem sokat változott a frizurája. Míg a hajszíne hol besötétült, hol kivilágosodott, a dús, hullámos tincseknek jobbára csak fésülésük adott némi változatosságot.

Kivételek persze e tekintetben is akadnak. Pár évente Melania is próbára tett egy-egy új fazont, de aztán gyorsan visszatért a bevált imázshoz.

1. 2003

Az elmúlt tizennégy évben nem sokszor láthattuk elöl magasra tupírozott frizurával (ha egyáltalán volt rá példa ezen a 2003-as eseményen kívül), pedig csodásan áll neki, egészen más karaktert ad az arcának a megemelt, hátrafésült hajtömeg.

2. 2006

Egy 2006-os New York-i rendezvényre készítette a hangsúlyos loknikat, amelyekhez hasonlóval azóta sem láthattuk hivatalos eseményen. De ez talán nem is baj, a dauerolt hatásnál van számára előnyösebb frizura is.

3. 2010

Esetében már az is stílusváltásnak számít, ha a hajvasalóhoz nyúl fodrásza – amelyre sokszor biztosan nem kap engedélyt, vagy legalábbis eredményét nem kíséri paparazzik hada.

4. 2012

Bár az arcát övező tincsek hossza többször is változott az évek alatt, valódi frufrut csak ritkán vágatott magának és akkor is gyakorta száríttatta a szokásos, két oldalra fésült fazonra. 2012 tájékán frufrus időszakát élte, a MET-gálára készíttetett feltűzött frizurához is így viselte elöl a haját.

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top