Shine

10 tipp, hogyan viseld stílusosan melegítőfelsődet

dbla A fekete-arany ez esetben is jó kombináció, a ragyogó miniszoknya remekül ellensúlyozza a pulcsi zömökségét. TIPP: A melegítőfelső alsó passzéja

Ha többet szeretnél kihozni kapucnis pulcsidból az unalmas hétvégi tescózás egyenruhájánál, egyszerűbb lesz a dolgod, mint gondolnád.

Alapszabály, hogy a sportos kiegészítők helyett csupa nőies darabokat válassz és szakadj el a farmernadrág gondolatától… Na jó, ha nem tudsz, hoztunk arra is példát, hogyan tuningold fel denim gatyós szerelésedet.

1. A fekete-arany ez esetben is jó kombináció, a ragyogó miniszoknya remekül ellensúlyozza a pulcsi zömökségét.

TIPP: A kapucnis pulóver alsó passzéja ne legyen túl szoros, nem szép ha rácuppan a szoknyára.

Fotó: Getty Images

2. Az ősz egyik nagy slágere lesz a szürke, kockás blézer – és lám egy rikító színű pulcsival is milyen jól mutat.

TIPP: Elegáns nadrággal és magassarkúval laza office look hatást érhetünk el, a tornacipőket ez esetben érdemes mellőzni.

Fotó: Getty Images

3. A farmernadrág-pulcsi kombó helyett inkább válaszd a farmer miniszoknya-pulcsi változatot. Dögösebb.

TIPP: Told el a látványt rockos irányba, húzd fel az őszi szezon nagy kedvencét, a bakancsot, viselj hozzá neccharisnyát, majd csempéssz hozzá egy kis eleganciát szerelésedbe egy csinos táska képében.

Fotó: Getty Images

4. Egy oversize darab önmagában szexi miniruhaként is megállja a helyét.

TIPP: Válassz hozzá különleges mintájú vagy fazonú minitáskát és nőies cipőt plusz csekkold, tényleg leér-e a feneked alá a pulóver.

Fotó: Getty Images

5. Nem kell, hogy a farmer-pulcsis szerelés snassz legyen. Viselj hozzá blézert, magassarkút, egész más lesz az eredmény, mintha egy tornacsukát húznál fel.

TIPP: A kiegészítőkre is ügyelj, jöhet egy kis glamúr, egy kis csillogás: ékszerek, csinos kézitáska – és smink! Tegyél fel egy szexi rúzst és máris adieu slamposság!

Fotó: Getty Images

6. Kinyúlt már a pulcsid alja? Nyisszantsd le bátran és már kész is a crop top őszi változata.

TIPP: Inggel viselve jó ötlet, nem kell, hogy cuppanjon az alsó réteg kilógó része, sőt! Ellensúlyozásként jobb, ha hosszabban vezeti le a tekintetet.

Fotó: Getty Images

7. Viseld lenge szoknyával, ingruhával – szuper városi szerelést rakhatsz így össze.

TIPP: Ügyelj a színkombinációra, ha egymással harmonizáló, letisztult árnyalatokat viselsz, az eredmény lágy, nőies lesz.

Fotó: Getty Images

8. Bőrszoknya, bakancs és kockás ballonkabát – mindent tud a szett, amit csak egy kényelmes, ám szupermenő nagyvárosi szereléstől elvárhatunk.

TIPP: A lázadó szellemet visszaszoríthatod a palackba, ha kiegészítőként egy hipernőies kézitáskát választasz.

Fotó: Getty Images

9. Újabb mintapélda rá, hogy szoknyával milyen remekül társítható a kapucnis pulcsi.

TIPP: A színkombináció a lelke a látványnak, a sötét alapszerelés fehér mintái tökéletesen passzolnak és összhangot teremtenek.

Fotó: Getty Images

10. Az arany szoknyás szett nadrágos változata: a selymesen fénylő nadrágot tompítja és egyben kiegészíti is a melegítőfelső pamut textúrája. A harsány színek semmilyen egyéb mintát nem igényelnek.

TIPP: Erőteljes színeket párosítani bátor dolog, kétszer is nézd meg, hogy illenek-e egymáshoz.

Fotó: Getty Images

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top