Shine

Így öltözködj divatosan az ősszel, ha kerekded alkatú vagy

Seregnyi fotót válogattunk össze, szigorúan L-es mérettől felfelé, hogy mindenki inspirálódhasson kedvére, hogyan lehetünk szexi plus size istennők

Seregnyi fotót válogattunk össze, szigorúan L-es mérettől felfelé, hogy mindenki inspirálódhasson kedvére, hogyan lehetünk szexi plus size istennők “de” és “ha” szócskák nélkül.

Ruhák

Hosszában csíkos, karcsúbb derékrészt hangsúlyozó lenge ruha = csillagos ötös választás. A test színével harmonizáló magassarkú már csak hab a tortán, amivel még inkább nyújthatjuk alkatunkat.

Lenge fazon, közepesen nagy minták, szexi hasíték – kell ennél több? Az ejtett vállrész és a fodrok remekül terelik a tekintetet, az övnek és a felsliccelésnek köszönhetően pedig a test alsó része nyúlánkabbnak hat.

A miniruháktól sem kell félni, csak tudni kell fazont választani: bodycon típus helyett jöhetnek a lengébb, deréknál megkötős típusok és a látványos minták.

Újabb remek példa a hosszában csíkozott ruhák előnyös voltára.

Egy vékony csajszin ez a ruha soha nem fog ilyen szexin állni, az már biztos. Ősszel kapjunk fel fölé egy farmer dzsekit és indulhatunk is hódítani!

 

Nadrágok

A skinny farmertől a chino nadrágig számos különböző fazont viselhetünk bátran, a fontos, hogy megfelelő színekkel, mintákkal párosítsuk őket és arról se feledkezzünk meg, hogy felsőnk hossza alkatunkhoz illő legyen. Ha kisebb a pocink, homokóra alkatunkon remekül mutathat egy magas derekú nadrág, ami kiemeli karcsú derekunk, fölé pedig választhatunk szűkebb pólót is – de semmiképp ne cuppanós anyagból.

Bőszárú, lenge nadrág esetén előnyös a hosszában csíkos, arányaiban több sötét színt tartalmazó mintázatú, hogy optikailag nyújtsa alkatunkat – lábbelinek pedig mindenképp magassarkút húzzunk.

Klasszikus outfit: skinny farmer balerinával. A titok a felsőben rejlik: karcsú derekat hangsúlyozó fazon, hasrésznél bővebb anyaggal, ráadásul még a csíkozása is roppant előnyös.

A chino nadrág betűrt felsővel, vagy épp a derékvonalig érő fazonnal mutat szépen, ha pedig megfelelő helyen van a derékvonal (=magasan), a pocit is szépen takarja. A felsőből lezser típust válasszunk, a most divatos feliratos fehér póló például tökéletes lehet hozzá. Háromnegyedes fazonnál mindenképp magassarkút viseljünk, a nadrág szára így is kurtít alkatunk látványán, a legjobb pedig az, ha a cipőnk színe bőrünk árnyalatához hasonló, hogy nyújtson, ahelyett, hogy egy sötét szín tovább “darabolja” lábainkat.

Az ősz egyik legnagyobb trendje a patchwork farmer, amihez íme egy iskolapélda, hogyan viselhetjük előnyösen plus size alkatunkon. A farmer-farmer kombó telitalálat, a hosszított ingfazon pedig diszkréten takarja a popsit és a hasat. Persze a sötétebb színű részek stratégiai elhelyezésére is érdemes ügyelni.

 

Szoknyák

Egy hosszában csíkos, lenge szoknya nem hiányozhat a ruhatárból. Őszre jöhet hozzá színben passzoló blézer vagy farmer dzseki.

Nem kell, hogy egy koromfekete szett gyászos legyen. A csipkés szoknya lágyítja, míg a motoros dzseki dögössé teszi az outfitet, a sál pedig csak szimplán viszi a tekintetet felfelé. Ha magasak vagyunk, jöhet hozzá fekete bakancs, ha alacsonyak, akkor midi szoknyához mindenképp magasabb sarkú cipőt húzzunk.

Homokóra és szexi körte alkatúaknak jól állhat a hipernőies ceruzaszoknya, hozzá passzoló inggel – a lenti farmer szerelést Kim Kardashianon is láthattuk már. Alma alkatúaknak azonban nem javasolt, a szoknya hasnál szűk fazonja miatt.

A tüllszoknya nem a balerinák kiváltsága! Sötét színben a lenge anyag épp, hogy gyönyörűen mutat kerekded alkaton, a megfelelő hosszúságú blézer, kiskabát pedig gondoskodik a tökéletes arányokról – fontos, hogy a kabátka hossza rálógjon egy kicsit szoknyánkra, így megfelelően slankítja a kényes területeket. Felsőnket mindenképp tűrjük be és válasszunk könnyed anyagú, enyhén lezser típust, lábbeliből pedig ezúttal is világos magassarkút húzzunk, hogy a térd alá érő szoknyafazon ne nyomja alkatunkat.

Első rangú office look az őszre: asszimetrikus A-vonalú, a derekat hangsúlyozó sötét szoknya, egyszerű magas nyakú felsővel és látványos nyakékkel, amely vonzza tekintetet. Ha balerina helyett magassarkút választunk, még inkább nyújthatjuk alkatunkat.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top