Shine

Katalin hercegné kismamaként is divatikon, íme a bizonyíték

Rendesen megzavarta a divatkedvelők figyelmét a Kensington Palota hivatalosan bejelentése, miszerint Katalin hercegné harmadik gyermekével várandós. A

Hiába kezdődik a héten a divathetek sorozata, a divatimádók figyelmét most mégis egyetlen gardrób köti le, mégpedig Katalin hercegnéé. Miután a Kensington Palota bejelentette, harmadik gyermekével várandós, elindult a találgatás, vajon ez alkalommal milyen öltözékekben láthatjuk majd egyre gömbölyödő pocakjával?

A következő pár hónapban minderre fény derül, bár az is igaz, hogy a hideg hónapok közeledtével jobbára csak csinos télikabátjaiban gyönyörködhetünk majd. Addig is jöjjön egy stílusnapló arról, milyen ruhákba bújt Katalin hercegné, mikor 2013-ban György herceget, majd 2015-ben Sarolta hercegnőt várta.

Első várandóssága idején

Legtöbbször pamut ruhákban láthattuk, amelyek kényelmesen helyet adtak gömbölyödő pocakjának, de stílusának alapeleme, a szoknyás aljú kabát is szerves része maradt ruhatárának, mindössze annak szabása, gombolása volt megfelelően átalakítva. Ruhái messze távol álltak a zsákruhák ormótlanságától, de a klasszikus mell alatt szabott kismamás fazonokat is mellőzte. A ruhák és a kabátok hossza ekkor még jó pár centivel a térde fölött végződött – ez az, amelyben a legtöbb változás történt, mikor két évvel később kislányát hordta a szíve alatt.

Megnézem
Összes kép (7)

2015-ben, második terhessége ideje alatt

Öltözékei sohasem voltak híresek arról, hogy kihívóak lennének, ekkor azonban még visszafogottabb ruhákat viselt, amelyek hossza immár térdéig ért, szabásuk pedig egy leheletnyivel bővebb volt. Magassarkú cipőit azonban egyik babaváros időszaka alatt sem dobta a sarokba, a hivatalos eseményeken mindig a tőle megszokott kerekített orrú, klasszikus fazonokat viselte, leggyakrabban sötétkék, nude, fekete és halványszürke színekben. Ha irodában dolgozunk, Katalin hercegné ruhatárából számtalan ötletet meríthetünk visszafogott, mégis elegáns öltözék összeállítására, amelyek kerülik a kismama ruhák sablonosságát és kényelmesek is egyszerre.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top