Shine

Ezzel a trükkel terelte el a figyelmet terhességéről Katalin hercegné

A brit Evening Standard magazin riportere, Kate Proctor a Twitteren állt elő az elmélettel, miszerint Katalin hercegné mindhárom esetben ugyanazzala

A brit Evening Standard magazin riportere, Kate Proctor a Twitteren állt elő az elmélettel, miszerint Katalin hercegné mindhárom esetben ugyanazzal a trükkel terelte el a figyelmet a terhességéről azelőtt, hogy hivatalosan bejelentették volna: változtatott valamit a frizuráján és így a média azzal volt elfoglalva, nem pedig a várandósságával kapcsolatos esetleges jelekkel vagy pletykákkal.

Getty Images

2012 novemberében Katalin hercegné félfrufrut vágatott. December 2-án bejelentették, hogy első gyermekével várandós.

Getty Images

2014 augusztusában azzal irányította figyelmet a hajára, hogy hagyta némileg lenőni és a hajtöveknél láthatóvá vált néhány ősz hajszála is. Alig egy hónappal később érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint ismét babát vár.

Getty Images

Idén júliusban Wimbledonban jelent meg új, a korábban megszokottnál rövidebb frizurával, mely a sajtóban még új nevet is kapott: Kate lob, vagyis kob. Szeptember elején aztán az udvar bejelentette, hogy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top