Shine

Húsz éve nem láttunk ilyet divatbemutatón

A ’90-es évek szupermodelljei, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni és Helena Christensen egyszerre léptek a Versace

A ’90-es évek szupermodelljei, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni és Helena Christensen egyszerre léptek a Versace kifutójára, a Milánói Divathéten.

Donatella Versace fivére, Gianni Versace halálának huszadik évfordulójára szervezte meg a méltó megemlékezést: tavaszi/nyári kollekciójának bemutatója után az öt modell együtt vonult végig a kifutón, miközben George Michael Freedom száma volt hallható – amelynek klipjében anno Naomi Campbell és Cindy Crawford is szerepelt.

A tavaszi kollekció egyébként önmagában is Gianni Versace emléke előtt tisztelgett: a vibráló színeket, klasszikus Versace mintákat anno ő tervezte, most pedig Donatella a legújabb divatirányzatok szerint frissítette fel. Eredményül vérbeli nőies darabok születtek, amelyek harsányságuk mellett is erőt, magabiztosságot kölcsönöznek viselőjüknek.

A ruhákat természetesen az új generáció sztárjain is láthattuk: Gigi és Bella Hadid, Kendall Jenner, Doutzen Kroes és Candice Swanepoel mellett Kaia Gerber sem hiányozhatott az aktuális álomcsapatból, aki így első alkalommal szerepelt divatbemutatón édesanyjával, Cindy Crawforddal.

Megnézem
Összes kép (6)

A szupermodellek alig egy percet töltöttek a kifutón (a lenti videóban 12:45-nél következnek), a performansz azonban, ahogyan csillogó, aranyszínű esélyi ruhájukban várták Donatellát, majd sétáltak vele kéz a kézben a kifutón, a divattörténet emlékezetes pillanatává vált.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top