Shine

Le Défilé L’Oréal Paris – Éld át újra a L’Oréal Paris show-jának legemlékezetesebb pillanatait a Champs-Elysées-n

Október 1-jén a L’Oréal Paris rendhagyó módon exkluzív kifutóvá varázsolta a világ leghíresebb sugárútját, a Champs-Elysées-t. A show rendkívüli

Október 1-jén a L’Oréal Paris rendhagyó módon exkluzív kifutóvá varázsolta a világ leghíresebb sugárútját, a Champs-Elysées-t. A show rendkívüli lehetőséget biztosított a párizsiak számára, hogy élőben nyerjenek betekintést a 2018-as tavaszi/nyári szezon legújabb trendjeibe.

Megnézem
Összes kép (9)

Azonban az élő közvetítéseknek köszönhetően nem csupán a helyiek élvezhették a show-t, hanem a világ bármely tájáról nyomon követhették az eseményeket.

A Le Défilé L’Oréal Paris-n 19 divattervező együttműködésével közel 60 frizura- és smink költemény prezentálta a legújabb trendeket, 645 meghívott vendég között világsztárok, divat-és szépség influencerek szerepeltek, valamint a márka szépségnagykövetei és ikonikus modelljei is részt vettek az eseményen.

Megnézem
Összes kép (17)

A L’Oréal Paris egyértelműen megrengette a divat- és szépségvilágot ezzel a rendhagyó eseménnyel múlt vasárnap.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top