Shine

Kristen Stewart, mint Coco Chanel reinkarnációja

Az ősz egyik legnagyobb újdonságának számít a Chanel-ház illatkollekciójának legfrissebb tagja, a Gabrielle, amelyet maga Coco Chanel ihletett. Az

Az ősz egyik legnagyobb újdonságának számít a Chanel ház illatkollekciójának legfrissebb tagja, a Gabrielle, amelyet maga Coco Chanel ihletett. Az illatjegyek azonban nem a híressé vált divatbirodalom tulajdonosra emlékeznek, sokkal inkább a fiatal lányra, akiből a divat nagyasszonya lett.

Gabrielle Bonheur Chanel lázadó, szabad szellemiségét nem más, mint Kristen Stewart testesíti meg, akinek szereplésével nem csak a kampányfotók láttak már napvilágot, de egy videó is, ami tökéletesen sűríti bele egy percbe a fiatal korosztály önmegvalósítás iránti vágyát, azt, hogy saját elvárásaik és elképzeléseik szerint élhessék életüket.

A képeket Karim Sadli párizsi fotóművész készítette, a látványos videó pedig, amit már több, mint 3 millióan láttak, Ringan Ledwidge nevéhez kapcsolódik. A kisfilm zenéjéről sem akárki gondoskodott, Beyoncé Runnin’ című száma hallható a képkockák pergése közben.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top