Shine

Megtaláltuk a luxusfeleségek konyhájának tökéletes berendezési tárgyait

Hogy valójában mennyit tüsténkednek a konyhában, jó kérdés, de még egy kitartott házi cica is megszomjazik néha, akkor pedig mi másból lenne csodás

Hogy valójában mennyit tüsténkednek a konyhában, jó kérdés, de még egy elkényeztetett házi cica is megszomjazik néha, akkor pedig mi másból lenne csodás kivenni az Evian palackot, mint egy Dolce&Gabbana hűtőből?

Bizony, az olasz divatház a SMEG-gel szövetkezve még tavaly piacra dobott 100 darab, egyedi, kézzel festett luxus hűtőt, amelyek nem csak hidegen tartják a kaviárt, de valódi műtárgynak is számítanak. Idén pedig tovább gyarapították a kollekciót és konyhai kisgépeket is csatasorba állítottak.

Kenyérpirító, citromfacsaró, kávéfőző, turmixgép, vízforraló és aprító is megkapta a szicíliai népviseletekből, illetve az olasz sziget történelméből ihletet merítő mintákat.

A kapszulakollekció híre már tavasszal bejárta a világot, most azonban úgy tűnik, végre az üzletekbe is megérkeznek a designer berendezések, így karácsonyra már bárki beszerezheti őket. A platina kártyákat azonban érdemes kezünk ügyében tartani, áruk ugyanis borítékolhatóan csillagászati lesz.

Megnézem
Összes kép (8)

A hűtők átszámítva 9,2 millió forintba kerülnek, a kisgépek árát pedig igaz, hogy még nem tették közre, egy nullát azért mindenképp érdemes a képzeletünkben megjelent ár mögé biggyeszteni.

A feltűnő darabok persze tökéletesen illenek a divatház 2018 tavaszi/nyári kollekciójához is, amely ismét a Szicíliára jellemző mintákból merítette az ihletet ruháihoz és kiegészítőihez.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top