Shine

Sziporkázó gyémántok mindenütt: a legszebb celeb eljegyzési gyűrűk

  Miley Cyrus   The singer can be spotted wearing her engagement ring on the cover art for her new single ”Malibu”. Miley got

A következő összeállítás csak úgy tobzódik a gyémántokban, az összesített karátszám tuti, hogy bőven száz felett van. Megadják ugyanis a módját a hírességek is a lánykérésnek, és ha egyszer megtehetik, hát, bizony nem fukarkodnak megvásárolni a legszebb gyémántköves gyűrűket sem.

Beyoncé eljegyzési gyűrűje akkora, hogy egy koncerten a hátsó sorokból is jól lehetne látni, de az ikres apuka, George Clooney sem akármilyen ékszercsodát húzott felesége ujjára.

Serena Williams

Fotó: Getty Images

Az újdonsült anyuka, Serena Williams kezét múlt év karácsonyán kérte meg Alexis Ohanian, a Reddit társalapítója, méghozzá nem is akárhol. Rómában borult fél térdre a teniszcsillag előtt, abban az étteremben, ahol először találkoztak.
Miután Williams híres arról, hogy imádja a gyémántokkal díszített ékszereket, fel volt adva a lecke párjának, hogy valami igazán különlegessel rukkoljon elő. Nos, úgy tűnik, sikerült neki: a hatalmas, középső követ további, nem elhanyagolható méretű kisebb gyémántok kísérik.

Fotó: Getty Images


Miley Cyrus

Az énekesnő legújabb albumán, a Malibun villantotta meg eljegyzési gyűrűjét, igaz maga a lánykérés már nem most volt. Liam Hemsworth még 2012-ben tette fel neki a nagy kérdést, és egyes hírek szerint titokban idén össze is házasodtak.


Chiara Ferragni

A Blonde Salad néven ismertté vált és a divatvilág szereplői által is felkapott olasz blogger lány, Chiarra Ferragni szintén csodás eljegyzési gyűrű tulajdonosa. Chiarra egyébként mostanság már 5 hónapos terhes és kész csoda, hogy a netes trollok még nem törtek rá, amiért pocakja nem nőtt “elvárhatóan naggyá” – bármit is jelentsen ez.

Párja, az olasz rapper, Fedez, egy koncertjén kérte meg barátnője kezét, épp a lány 30. szülinapján. Gyűrűje természetesen gyémántköves, solitaire fazon, amely fehérarany foglalatot kapott.


Kirsten Dunst

Fotó: Getty Images

A színésznő híresen szűkszavú, ha magánéletéről van szó, annyit azonban tudni lehet, hogy kedvese, a Fargo sztárja, Jesse Plemons a Golden Globe-díjátadó hétvégéjén kérte meg a kezét.

A vintage stílusú gyűrű ovális köve világos, sárga arany foglalatot kapott, amit további néhány, kisebb kő díszít.

Fotó: Getty Images


Ashley Greene

Fotó: Getty Images

A Twilight sztárja és kedvese, Paul Khoury 2013-ban találkoztak, majd nem sokkal 2016 karácsonya előtt történt az eljegyzés, méghozzá Új-Zélandon.

Gyűrűjét ovális, briliáns csiszolású gyémánt díszíti, amelyet kétoldalt több kisebb kövecske kísér.


Miranda Kerr

Az ausztrál szupermodell kezét múlt év júliusában kérte meg párja, a Snapchat alapítója, Evan Spiegel. A kör alakú, méretes gyémánttal díszített solitaire gyűrű anyaga fehérarany, stílusban pedig remekül egyensúlyoz a klasszikus és a modern között.


Pippa Middleton

Fotó: Getty Images

Természetesen nem maradhatott ki a sorból Katalin hercegné húga, Pippa Middleton sem, akinek esküvője az idei év eseményének számított.

Férje, James Matthews múlt év júliusában kérte meg a kezét egy álomszép art deco stílusú gyűrűvel, amelyet középen egy asscher csiszolású gyémánt díszít.

Fotó: Getty Images


Brie Larson

Fotó: Getty Images

Az Oscar-díjas színésznő kezét múlt év májusában kérte meg kedvese, Alex Greenwald. Vintage stílusú gyűrűjét briliáns csiszolású kő díszíti, amelyet több, kisebb kő kísér.


Amal Alamuddin

Fotó: Getty Images

Nem csoda, hogy fülig szerelmes feleségébe George Clooney. Szép, okos, emberi jogi ügyvédként szorult bele elég határozottság és kitartás és immár két gyermekük édesanyja is. Bár sokáig úgy tűnt, Clooney sohasem találja meg azt a nőt, akit hajlandó elvenni, végül Amal volt az, aki teljesen elbűvölte őt.
Amal gyűrűjét óriási, smaragd csiszolású gyémánt díszíti, maga a gyűrű pedig fehéraranyból készült – nem is értjük, miért tartott neki bő húsz percig, hogy válaszul igent mondjon a sármos színésznek.

Fotó: Getty Images


Beyoncé Knowles

A háromgyermekes Beyoncét még anno 2008-ban jegyezte el férje, Jay-Z, és még ugyanabban az évben az esküvőt is megtartották. A gigászi méretű, smaragd csiszolású gyémántköves gyűrűt Lorraine Schwartz ékszerész készítette, a kő 18 karátos benne.

Fotó: Getty Images


Olivia Palermo

Olivia Palermo modell-celebritás kezét párja, a szintén modell, sármosan jóképű Johannes Huebl 2014-ben újév napján kérte meg, egy smaragd csiszolású, sárga gyémántköves gyűrűvel. A középső követ több, kisebb fehér gyémánt díszíti, az egész pedig roppant elegáns és egyedi. Esküvőjüket még ugyanabban az évben megtartották.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top