Shine

Anna Wintour beszállt a parfüm bizniszbe

Eljött az idő, hogy már nem csak lapozgathatjuk a Vogue divatmagazint, de magunkra is fújhatjuk azt. Anna Wintour ugyanis a lap megalapításának 125.

Eljött az idő, hogy már nem csak lapozgathatjuk a Vogue divatmagazint, de magunkra is fújhatjuk azt. Anna Wintour ugyanis a lap megalapításának 125. évfordulója alkalmából úgy döntött, egy különleges parfümmel állít emléket az eltelt évtizedeknek, amelyet nem mással, mint a Comme des Garçons Parfums kreatív igazgatójával, Christian Astuguevieille-el alkottak meg.

A parfüm illatjegyeiből egész listát küldtek a Comme des Garçons-hoz, amelyek mindegyike valamilyen módon kötődött a magazinhoz, vagy a vezető munkatársakhoz. Az aldehid például a Chanel No.5 parfüm miatt került fel, ugyanis Anna Wintour kedvenc parfümjének egyik fő komponenséről van szó, míg a pünkösdi rózsákat Irving Penn divatfotós híres, 1968 decemberi fotósorozata miatt választották ki.

Szerepeltek a listán még egészen különc illatjegyek is, amelyek történetéről és a végső illatkompozícióról a Krémmánia Magazin cikkében olvashatsz »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top