Shine

A Victoria’s Secret koppintásán háborog a fél internet

Szinte érthetetlen, hogyan gondolhatták a fehérneműmárkánál, hogy nem buknak le. Igaz, sok újdonság nincs a nap alatt, azért ilyen orbitális lopást

Szinte érthetetlen, hogyan gondolhatták a fehérneműmárkánál, hogy nem buknak le.

Igaz, sok újdonság nincs a nap alatt, azért ilyen orbitális lopást talán nem kellett volna elkövetni, pláne, hogy szegény bugyigyárosokat már így is ostorozzák eleget, hogy a plus size alkatúakra sosem gondolnak, mikor a kifutóra eresztik modelljeiket.

Az történt, hogy a Victoria’s Secret okosai a Tease parfüm ünnepi csomagolásához lemásolták Pat McGrath sminkmester márkájának flitteres csomagolás designját, a fiaskó pedig, hála a sasszemű bloggereknek, villámgyorsan kiderült.

A Pat McGrath Lab pár hónapja kezdte termékeit átlátszó zacskókba csomagolva árusítani, amelyeket csurig tömtek színes flitterekkel, hogy a termékből valójában alig látszódjon valami, ellenben extra csajos és dögös legyen a külleme már messziről is.

Ez tetszett meg a Victoria’s Secret embereinek is »

Forrás: instagram.com/victoriassecret/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top