Shine

A garázstuning szakik odáig lesznek Bella Hadid fotóiért

Autószerelő műhelyek és házi barkács szentélyek nehezen képzelhetők el csöcsös csajos poszterek nélkül. Talán még a hivatalos szervek is csekkolják

A műhelyek és házi szerelő sufnik nehezen képzelhetők el csöcsös csajos poszterek nélkül. Talán még a hivatalos szervek is csekkolják meglétüket, ha a működési engedélyt mennek ellenőrizni – ha nincs, az már felettébb gyanús.

Nos, kedves műhelytulajdonosok, elkészült a karácsonyi ajándékotok! A LOVE magazin ugyanis extra szexi fotókat készített Bella Hadidról, túlfűtött adventi naptárja számára.

Az ominózus képeken a szupermodell tűzpiros fehérneműben, harisnyakötőben és (naná!) fekete harisnyában látható, amint a műhely párájától nedvesen püföl egy traktorkereket kőtörő kalapáccsal.

Tevékenységének ugyan értelme nincs, de szexi, az hétszentség.

A fotókhoz persze egy videói is készült – ki tudja, ezentúl talán LED panelek is lesznek a műhelyekben, amiken Bella videója tud futni 0-24…

…és akkor a többi 18+ gyanús videóról még nem is beszéltünk, amik mind világhírű modellek részvételével készültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top