Shine

Csillámos szilveszteri sminkek a vörös szőnyegről

How To Wear Glitter Makeup Like a Grown-Up

A vörös szőnyeges eseményeken szinte alapkövetelmény a glamúros csillogás, de a divatbemutatók alkalmával is láthatunk jó pár dögös szemsminket. Nem csoda, mindkettő esetén előnyt élveznek a drámai megoldások és a szikrázó színek.

Szilveszteri sminkünk elkészítéséhez így akár Gigi Hadid, Kristen Stewart vagy Selena Gomez segítségét is kérhetjük.

Dakota Fanning

(Fotó: Getty Images)

2016 júniusában, The Neon Demon premierjére nem csak ezüstös szemsminket készíttetett, de haját is teleszóratta csillámokkal. Mondjuk ez utóbbi kimosását nem irigyeljük tőle, bármennyire is passzolt a look flitteres ruhájához.


Gigi Hadid

(Fotó: Getty Images)

A Giambattista Valli kifutóján a 2016/2017-es Őszi/Téli Párizsi Divathéten kapott némi csillámport, egész pontosan a szemöldökív alá húztak az akkori bemutatón a modelleknek egy szikrázó sávot. Egyszerű és nagyszerű.


Hailey Baldwin

(Fotó: Getty Images)

A Tommy Hilfiger 2016 őszi divatbemutatóján kapott aranycsillámos szemsminket. Semmi túlpörgetés nem volt, egész kis finoman suhintották csak a sminkecsetet, a leheletnyi csillám így igazán kifinomult sminket eredményezett.


Irina Shayk

Fotó: Irina Shayk/Instagram

A modell még a Cannes-i Filmfesztiválról osztotta meg a fenti képet, amin egy kicsit sem hétköznapi sminkkel látható. Aranyszínű csillámokat nem csak a szemére, de szemöldökére is tettek, amitől a látvány egészen futurisztikus lett.


Ashley Graham

Fotó: Beau Nelson/Instagram

A plus size modell sminkjét 2017 márciusában Beau Nelson sminkmester készítette. Egyszerű, kifinomult és roppant szexi. Az aranyozott cicaszem tökéletes évzáró smink lehet bárkinek.


Elle Fanning

A The Neon Demon premierjére testvéréhez hasonlóan ő is csillámos sminket készíttetett. Változatában tökéletes iskolapéldát láthatunk arra, hogyan kell a millennium rózsaszín szemsminket csillámos változatban elkészíteni. Bravó!


Kristen Stewart

Fotó: Beau Nelson/Instagram

A Personal Shopper premierjére Kristen füstös szemsminkjét rózsaszín csillámmal turbózták fel. A 2017 márciusában tartott eseményre a sminket Beau Nelson sminkmester készítette.


Beyoncé

Fotó: Getty Images

Beyoncé már ezer és egy alkalommal volt látható csillogó sminkkel, hiszen meg kell hagyni, remekül áll az énekesnőnek a ragyogás. Válogatásunkba most a 2016-os MTV Video Music Awards díjátadóra készített aranyló sminkjét hoztuk el.


Selena Gomez

Fotó: Hung Vanngo/Instagram

Az In Style Díjátadójára ezüstösen szikrázó, füstös szemsminket kapott. Bámulatosan gyönyörű makeup, amit bármikor elfogadnánk mi is.


Emily Ratajkowski

Fotó: Hung Vanngo/Instagram

Az Oscar’s Vanity Fair partijára csillogó ruhájához illő, hasonlóan szikrázó, ezüstös sminket készíttetett, amihez az enyhe szájfény és nude rúzs bőven elegendő volt kiegészítésként.


Rihanna

Fotó: Getty Images

Az ezüstös, szürkés csillogás egy újabb remek példáját láthatjuk Rihannán. Sminkje a 2014-es CFDA Fashion Awards díjátadóra készült.


Kylie Jenner

Fotó: Getty Images

Kylie szó szerint talpig aranyban tündökölt a 2015-ös ESPYS rendezvényen, ruhájához igazított sminkje egészen visszafogott volt – már magához képest.


Kendall Jenner

Fotó: Getty Images

Kendall a 2014-es American Music Awards-on viselte a fenti, ezüstös szemsminket.


Chrissy Teigen

Fotó: Getty Images

Bronzos, ragyogó szemsminkjét a God’s Love We Deliver Golden Heart Awards rendezvényre készíttette, 2016 októberében.


Emma Watson

Fotó: Getty Images

Az aranyló részletekkel feldobott fekete szemsmink valódi mestermű. Gyönyörűen kiemeli a színésznő szemét, ragyogóvá teszi tekintetét. Az egyszerű hátrasimított haj és a natúr száj tökéletes alapot kínál, hogy érvényesüljön a csillogás. Emma a  Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részének premierjére készíttette a sminket, még 2011-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top