Shine

Ki gondolta, hogy ezt teszik Snoopy kutyával?

Snoopy-s minikollekciót dobott piacra az Innisfree, ami ajkainkat és körmeinket vette célba. Ajakszínezők, körömlakkok, körömmatrica, sminktartó

Úgy tűnik, végére értek a Disney hercegnők névsorának és most már a többi cuki mesehősre is jut figyelem – már ami a sminkes újdonságokat illeti. A napokban ugyanis Snoopy-s minikollekciót dobott piacra az egyik k-beauty márka, ami ajkainkat és körmeinket vette célba Charlie Brown hű társának segítségével.

Ajakszínezők, körömlakkok, körömmatrica, sminktartó dobozkák és egy kézkrém trió várja a kis rajzfilmhőssel dekorált kiszerelésben, hogy hazamehessenek velünk.

A krémes állagú, applikátoros ajakszínező három matt árnyalatban jelent meg, míg a körömlakk öt pasztell színben kapható. Sok más kollaborációtól eltérően a Snoopy-s sminkdobozkákat üresen tudjuk megvásárolni, amikbe aztán mérettől függően (kicsi és közepes érhető el) a márka mágneses rögzítésű pirosítóit, szemfestékeit, highlighterét, arckontúrozóit és korrektorait tehetjük bele, amelyik nekünk tetszik.

A teljes kollekciót itt találod a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top