Shine

A mentő vitte el az énekesnőt az ajakfeltöltése után

A megfelelő higiéniai körülmények hiánya súlyos következményekkel járt.

Egy egyelőre mérsékelten ismert, brit énekesnő, Saysha Williams elégedetlen volt az ajkaival, ezért úgy döntött, feltölteti őket. A beavatkozást egy szépségszalonban végeztette el. Az eljárást végző illető – mert szakembernek nem lehet nevezni – nem fertőtlentette le a száját, egyszerűen csak befecskendezte a töltőanyagot a fiatal nő ajkaiba.

Saysha ajkai még késő este is zsibbadtak voltak és elkezdtek lilulni. Másnap reggelre kiütések jelentek meg a szája körül és egyre nagyobbra duzzadtak, majd kisebesedtek. Emellett fájdalmas fekélyek keletkeztek a szájüregében, amiktől enni és inni sem tudott. Ha kíváncsi vagy rá, hogy nézett ki akkor a szája,  ide kattintva megnézheted, de előre szólunk, gyomorforgató látvány.

Saysha Wiliams / Facebook

A sebek egyre csak rosszabbodtak, az ajkaim kékek voltak és repedezettek. A fájdalom elviselhetetlen volt” – idézte fel megpróbáltatásait Saysha.

A nő végül nem bírta tovább és kihívta a mentőket, akik kórházba szállították. Az orvosok megállapították, hogy súlyos fertőzést kapott, mivel az ajakfeltöltést nem megfelelő higiéniai körülmények mellett végezték. A fertőzés ráadásul a torkára is átterjedt. Ezt követően erős antibiotikumokat kellett szednie, sebeit pedig szteroidos krémekkel kezelték.

“Azt tanultam ebből az egészből, hogy jobban szeressem önmagam. Azóta sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok a megjelenésemmel.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top