Shine

Túltolta a plasztikát A farm ahol élünk egykori főszereplője

Jó néhány plasztikai beavatkozáson túl van Melissa Gilbert, ám 53 éves korára elege lett.

Melissa Gilbert ugyan számos filmben és sorozatban szerepelt életében, mégis a mai napig is első szerepéből, A farm, ahol élünk című sorozat főhőseként, Laura Ingallsként emlékszük rá a legtöbben. Az amerikai színésznő jelenleg 53 éves és igen kevéssé hasonlít már kislánykori önmagára, amit az évek természetes múlása mellett a meglehetősen túltolt plasztikai beavatkozásoknak is köszönhet.

Melissa Gilbert (Getty Images)

Gilbertnek azonban mára elege lett a szépészeti beavatkozásokból, oylannyira, hogy mint azt egy friss interjújában elárulta: kivetette a mellimplantátumait és a Botoxszal is leállt.

Melissa Gilbert (@melissaellengilbertbusfield) által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2018, időpont: 6:57 (PST időzóna szerint)

“Bejártam az utat, amit mindenki más is: orrplasztika, mellplasztika, feltöltések és Botox. De soha többé” – fogalmazott a színésznő, aki hangsúlyozta, hogy mostantól megpróbálja elfogadni az öregedés folyamatát.

Fox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top