Shine

Az egyéniség és magabiztosság ünnepe elkezdődött

A szépség és a tökéletesség ideáljai a háttérbe szorulnak, míg az önkifejezés előtérbe lép.

A Schwarzkopf 120. évfordulója alkalmából életének egy új fejezetéhez érkezett és hív mindenkit, ünnepelje vele az egyéni kreativitást és magabiztosságot!

Példa nélküli #createyourstyle kampányában a szépség és a tökéletesség ideáljai a háttérbe szorulnak, míg az önkifejezés előtérbe lép. Olyan kulcstémákat jár körbe, mint a diverzitás vagy az autentikusság és ismert modellekkel, nemzetközi Schwarzkopf influencerekkel, változatos közösségek tagjaival karöltve kezd radikális irányváltásba.

Nálunk a 120 év szenvedélyes elkötelezettséget jelent az egyéniség, kreativitás, divat és korszellem iránt. A hajunkért. A szépség és önkifejezés legújabb definíciójának támogatása és annak, hogy kihozzuk saját magunkból a legjobbat – ez a Schwarzkopf új missziója.

Ezt a missziót pedig a #createyourstyle támogatja, a kampány, mely a stílust a hangulatok, pillanatok és események tükrévé változtatja, és elmozdítja a merev irányelveket. “Az emberek nem akarnak többé szépségsztereotípiákat követni. Minden ember egyéni, autentikus módon fejezi ki személyiségét. A Schwarzkopf pedig a megfelelő megoldást nyújtja számukra, hogy kihozzák magukból a legtöbbet, és életük minden egyes pillanatában magabiztosnak érezzék magukat”, mondja Marie-Ève Schröder, a Henkel Kozmetika Üzletágának nemzetközi vállalati marketing alelnöke.

A Schwarzkopf hajfestési, hajápoló és hajformázó termékei bárkinek lehetővé teszik, hogy megvalósítsa kedvenc frizuráját, függetlenül szépségideáljaitól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top