Shine

Victoria Beckham csokigyáros lett

Victoria Beckham luxus bonbonjai még Vera Wang és a Ladurée esküvői sütikollekciójára is rátesznek egy lapáttal.

 Victoria Beckham luxus bonbonjai még Vera Wang és a Ladurée esküvői sütikollekciójára is rátesznek egy lapáttal. Az ex-Spice Girl, némileg eltávolodva divatkarrierjétől, Pierre Marcolini csokoládékészítővel állt össze egy limitált csokikollekció erejéig.

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2018, időpont: 10:25 (PST időzóna szerint)

A belga Haute Chocolaterie jellemző fekete díszdobozkája fénylő aranylapos feliratot kapott, mely büszkén hirdeti a kollaborációt, amiben a Szamos Szívecskéket idéző kis aranyfóliás ínyencségek lapulnak. Sajnos az ízükről egyenlőre még nem tudni semmit, mint ahogyan az sem derült ki, milyen további csokikülönlegességekre lehet számítani a duótól, de az ígéretek szerint már nem kell sokat várni a megjelenésükre.

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2018, időpont: 9:57 (PST időzóna szerint)

A nem mosolygó Victoriától egyébként meglepő döntésnek számít, hogy “saját márkás” csokit dob piacra, tekintve, hogy igencsak szigorú diétát tart és gyermekei esetén is igyekszik egészséges, cukormentes ételeket készíteni (na jó, talán inkább készíttetni, de mindez nem von le az ételek egészséges mivoltából). Egy kis első osztályú belga csoki azonban úgy tűnik, még belefér a menüsorba – amit tökéletesen meg tudunk érteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top