Shine

Angolos dominák és örökölt csillogás – A Londoni Divathét legjava

Tipikusan angolos volt a Londoni Divathét, ami nem csak a mintákban, de a kimért stílusban is jelentkezett. Kár, hogy ez utóbbi az eredetiségre vonatkozott.

Tipikusan angolos volt a Londoni Divathét, a jellegzetes kockás mintákat és tapétavirágokat szinte minden kifutón láthattuk, miközben az idei tél csillogásából is átemeltek egy keveset a következő kollekciókba.

Nagy hullámok azonban nem voltak, a leglátványosabb performansz a Burberry divatházé volt, úgy általánosságban inkább csak egy jól összerakott, ízléses, de biztonsági játékot láthattunk.

1. Kockák nélkül nincs szezon

A különböző méretű kockás minták pár szezon óta már divatban vannak, a következő őszi/téli időszakra pedig a brit kockás változatok emelkednek ki közülük. Piros, bézs és kék változatok voltak a leggyakoribbak, bár gyanús, hogy a Spinédzseres sárga variáns is terjedni fog, ha hozzávesszük, hogy múlt héten még New Yorkban azokból volt több.

Megnézem
Összes kép (9)

Áttetsző tüllök és muszlin

A lágy esésű, áttetsző anyagokat idén a mellbimbóvillantás helyett egy fokkal kreatívabban használták fel és egészen légies, érzéki ruhaköltemények születtek. Akár maxiruhát is választhatunk belőle, ami alá ha pulóvert húzunk, abszolút a topon leszünk.

Megnézem
Összes kép (7)

Fénylő felületek

Nem csak a flitterektől ragyogtak (Preen by Thorton Bregazzi) a Londoni Divathét kreációi, számos bársonyból (Erdem), selyemből készült szerelés vagy épp pufidzseki is csak úgy szórta vissza a reflektorok fényét. Az anyaghasználat változatos volt, de a cél egy: legyen egy kis elegáns csillogása a ruhának, amit akár egy kötött felső puhaságával is kombinálhatunk.

Megnézem
Összes kép (9)

A (lakk)bőr eleganciája

Az előző csapat spéci egységének számítanak a dominaruhák kedvenc alapanyagából, a lakkbőrből készített szerelések, amelyek mellett a fénylő, fekete bőr ruhák is gyakori vendégek voltak a kifutókon. Elképzeléseinket azonban ne szorítsuk be a bőrdzsekik világába. Egy jól szabott szoknya vagy ruha igazi kincse lehet jövő téli gardróbunknak.

Megnézem
Összes kép (6)

Sárgába burkolva

Míg New Yorkban a piros egy picivel jobban teljesített, a jellemzően sötétebb tónusokban úszó Londoni Divathét forgatagából a sárga különböző árnyalatai tűntek ki. A nárcisz sárgájától a fáradt mustáros árnyalatokon át a nemesen fénylő változatokig találkozhattunk vele, így most már biztos, hogy jövő télre érdemes lesz megtalálnunk az arcunkat nem sápasztó variánsát.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top