Shine

Trendszett-ajánló Párizs utcáiról

A Párizsi Divathét alatt az utcák is valóságok kifutókká változnak, ahol a fashionista keménymag mutatja be legújabb szereléseit. Sikkes, vagány, az

A Párizsi Divathét alatt az utcák is valóságok kifutókká változnak, ahol a fashionista keménymag mutatja be legújabb szereléseit.

Sikkes, vagány, az extremitás határait döngető outfiteket ilyenkor egyaránt látni, amelyek közül mi most három, igazán követésre méltó darabot mutatunk be, valamint arra is hozunk tippeket, hogy hasonló szereléseket hol tudtok beszerezni.

A napsugár érintése

A tavaszi szezon egyik húzó színe a sárga, ami egy kabát esetén egészen biztos, hogy a legegyszerűbb casual szerelést is feldobja. Nagy kár, hogy bent melegünk lenne benne. A puha anyaghoz jól illik a fényes nadrág, amiből bevállalósok akár lakkhatásút is viselhetnek, a többiek pedig számos, fényes anyagú változatból válogathatnak. A kemény-puha párosítás elve mentén haladva egy lágy anyagú, csipkés top nyerő választás, amihez azért hűvös időben egy pihe-puha kardigánt még javaslunk felkapni.

Megnézem
Összes kép (8)

Fekete újragondolva

Ha imádod a fekete szereléseket, de mégis egy kis változatosságra vágysz, válassz eltérő textúrájú anyagokat és feltűnő kiegészítőket. Egy kis állatminta becsempészése mindig jó ötlet, egy csinos körömcipővel pedig tökéletesen irodabarát lesz megjelenésed.

Megnézem
Összes kép (7)

Kockák, kockák, kockák

A kockás blézerek és kabátok szintén vezető helyet foglalnak el a trendek között, amelyek villámgyorsan tavasziassá varázsolhatunk egy élénk színű sál és egy világos szett segítségével.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top