Shine

Tavaszi szépségtrendek, amiknek kár lenne ellenállni

Új évszak érkezett, ráadásul a tavasz! Érdemes hát, némi frissítést vinni életünkbe, a megújulást pedig kezdhetjük akár a felszínen is.

Új évszak érkezett, ráadásul a tavasz! Érdemes hát, némi frissítést vinni életünkbe, a megújulást pedig kezdhetjük akár a felszínen is: vágassunk egy új, divatos frizurát, próbáljunk ki élénk sminkszíneket, adjunk egy kis csillogást megjelenésünkhöz. A tavaszi szépségtrendek mindezt, és még sok mást is tartogatnak számunkra.

Élénk tekintetek

A szinte világító, neon árnyalatok és hiperpigmentált pasztell színek nem csak az öltözködésben, de a sminkek terén is előtérbe kerülnek. A sárga és narancs árnyalatok még talán túl nyáriasnak tűnhetnek, a kékek, zöldek terén már most is számos izgalmas változat van, amivel tudunk kísérletezni, ha más nem, hát egy tusvonal erejéig.

Megnézem
Összes kép (7)

Pirosító

A kontúrmánia leáldozóban van, 2018 árnyalója a jól bevált pirosító lesz. Halvány pink, barackos vagy akár finom narancsos árnyalatokat is találhatunk, amelyeket nem csak orcánkra vihetünk fel, de ha tesztelni akarjuk a hasonlóan trendi, rózsás szemsminkeket, bátran kísérletezhetünk velünk szemhéjunkon is.

Megnézem
Összes kép (4)

Rövidre nyírva

Az extra rövid frizurák nagyon népszerűek, főként, mióta számos híresség is a könnyen kezelhető pixie és még rövidebb fazonokat nyíratott magának. Kate Hudson és Kristen Stewart mellett Cara Delevingne „kopaszsága” eddig is kisebb tömegeket vett rá, hogy kézbe kapják a hajnyírót, de az olyan szupermodellek mint Adwoa Aboah, vagy az ifjú reménység, az androgün szépség nagykövete, Ruth Bell is inspirációként szolgál az ifjúság számára. A Fekete párduc mozifilm népszerűségének köszönhetően pedig Danai Gurira extra rövid frizurája is a megemlítendők között szerepel.

Megnézem
Összes kép (6)

Díszes hajcsatok

Ha nem akarunk drasztikus változtatást hajhosszunkat illetően, néhány csillogó hajdíszt azért mindenképp szerezzünk be. Lehetnek hajcsatok, hajpántok, díszíthetjük hajfonatunkat némi fémes szállal, vagy tekerhetünk ragyogó szalagot kontyunk köré. A variációk száma végtelen, a lényeg, hogy némi csillogást csempésszünk frizuránkba.

Megnézem
Összes kép (5)

Cicaszemek extrákkal

Ha valami, hát a cicaszem smink sosem fog kimenni a divatból, télen-nyáron nyugodtan gyakorolhatjuk a trükkös kis vonalak meghúzását. A tavaszi ajánlásokban is szerepel és ahogy láthatjuk, a sminkmesterek igyekeztek némi extrát belevinni a vonalvezetésbe, amit mi is szívből ajánlunk, ha egy kis finom újításra vágyunk.

Megnézem
Összes kép (8)

Bőrünk, az ékszerünk

A natúr sminkek ha lehet, most még természetesebb formájukban jelentkeznek. Épp csak egy kis BB krémmel, vagy leheletnyi alapozóval dolgoznak, amit finom szempilla spirálozással és szájfénnyel bőven elég, ha kiegészítünk. A trükk azonban nem itt van, a trend legfőbb sminkszerei ugyanis az arcápolók. Krémek, szérumok, eszenciák, hámlasztók és társaik, amelyek segítségével a cél a kicsattanóan egészséges, ragyogóan szép bőr. Olyan, amit kár sokrétegnyi sminkkel eltakarni.

Megnézem
Összes kép (6)

Csillámözön

A csillogást nem csak a hajcsat választásnál érdemes előtérbe helyezni, de a szemsmink elkészítésénél is első helyen szerepelnek a csillámló változatok. Kábé minden létező színárnyalatból találhatunk csillogót, így visszafogott, natúr színekkel dolgozó és drámai, sötét árnyalatú változatokat egyaránt elkészíthetünk. Még egy egyszerű füstös smink is másként tud hatni, ha a belső szemzugba pöttyintünk egy kis csillámport, de akár pici strasszköveket is ragaszthatunk szemünk köré.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top