Shine

Eláruljuk a titkot: ezeket rejti az új Krémmánia Beauty Box

Nem kell tovább tűkön ülni, mutatjuk, mi mindent találni a Krémmánia Beauty Box legújabb, csak magyar kozmetikumokból összeállított kiadásában.

A szépségdobozba ez alkalommal is tíz termék került, amelyek közül nem kevesebb, mint hét normál kiszerelésben, míg három utazóméretben érkezik. A kozmetikumok mellett találhatunk még kedvezményes kupont a Prokop Kata Sminkakadémiától és termékmintát a Happyskintől, valamint egy hasznos kis leírást arról, hogy az egyes készítményeket hogyan érdemes használni, mire valók.

Ez egy testápolónál talán nem nagy kérdés, de azért azt esetében is érdemes tudni, milyen fő összetevői vannak, amelyekre készítőik a hatását alapozzák. A termékek összértéke bolti vásárlás esetén 17 ezer forint fölött lenne, így a 4990 forintos ár idén is nagyon megérősre sikeredett.

És akkor jöjjenek a Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition kozmetikumai:

Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition 2018

Helia-D Intenzív hidratáló kézkrém avokádóolajjal

Kellemes, nem tolakodó illatú kézkrém, ami villámgyorsan beszívódik a bőrbe, és semmilyen ragacsos érzetet nem hagy. Nem kell, hogy tél legyen ahhoz, hogy száraz legyen a kezünk, elég, ha elmosogatjuk a tegnap óta felgyűlt kupac tányért, máris érezhetjük a krémezés hiányát. Ez az avokádóolajos kézkrém alkalmas lehet rá, hogy anélkül ápolja kezeinket, hogy a meleg időben kellemetlen, „zsíros” réteget hagyna rajtuk. A Krémmánia oldalán is nagyon jó vélemények érkeztek rá, az ötös értékelős skálán pedig 4,6-os átlagos pontszámon áll, ami dicséretes.

Helia-D Micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő

24 darab kendőcskét rejt a csomagolás, amelyek alaposan, de nem csöpögősen vannak átitatva a hatóanyagokkal. Az arc- és szájsminkeket nagyon jó leszedi, hatékonyságát a Krémmániás- vélemények is megerősítik, szemsmink esetén a szempillaspirálokkal meggyűlhet a baja. Összességében kellemes illatú, micellás sminklemosó kendő, ami utazások alkalmával jó szolgálatot tehet, de hétköznapokon is érdemes kezünk ügyében tartani: visszafogott, nappali sminket pikk-pakk eltávolít, így gyors délutáni arctisztítóként is funkcionálhat.

Happyskin Soft bőrnyugtató testápoló aloe verával

Egészen különleges, talán tojáslikőrre emlékeztető illata van, amely felkenve púderes, natúr illatba megy át. Natúr kozmetikum lévén, semmi illatanyag nincs benne, természetes összetevőinek köszönheti orrunk, amit érez. Azt pedig, hogy parabénmentes, vegán, és szintetikus színezéket sem tartalmaz, szinte mondani sem kell. Állaga tejszerű, picit sárgás, amiből felkenve semmi sem látszik. Gyorsan felszívódik, érezhetően táplálja a bőrt. A Beauty Boxba egy 50 ml-es utazóméret került.

Yamuna Hidratáló arctej

Normál kiszerelésben érkezik a Yamuna arctisztítója, ami egy könnyű emulzió. Tejfehér, állaga krémes, de nagyon könnyed. Mindennapos arctisztításhoz kifejlesztett arctej, aminek használata után jóval kevésbé érezhető a húzódó, száraz érzés, ez valószínűleg emollienstartalmának is köszönhető, ezekből többet is találhatunk az összetevőlistán. SLS- és alkoholmentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges színezékeket sem.

Biola Bio mandulás peeling & maszk

Mandulahéj-őrleményt is tartalmazó, zöldes színű, zselés állagú arcradír, amely hatékonyságát akkor fejti ki a legjobban, ha maszkként használjuk.  Enyhén nedves arcbőrre felvíve finoman oszlassuk el, ügyelve rá, hogy semmiképp se dörzsöljük vele arcunkat. Az őrlemény és a többi tisztító összetevő így is tenni fogja a dolgát. 15-20 percig hagyjuk rajta, majd szintén nagyon gyengéd mozdulatokkal mossuk le, végül hidratáljuk bőrünket. Hetente, kéthetente elegendő használni, így a dobozban található 50 ml-es kiszerelés sokáig elegendő, kiadós mennyiségnek ígérkezik.

Dr. Hazi Ageless Beauty vitality oleogel

Bőrápoló olajokban gazdag géles-olajos állagú bőrápoló, amely A-, E- és C-vitaminokat is tartalmaz. A Beauty Boxba egy 5 ml-es, pumpás utazóméret került, amelyből egy pumpálásnyi mennyiséget is elegendő lehet arcunkon eldolgozni, így még a pici kiszerelést is sokáig tudjuk használni. Elsősorban a száraz, érett bőrre való készítmény, mely 9 különböző ápolóolajat tartalmaz. Illata virágos, természetes.

Prokop Kata Sminkakadémia Selyemfény szemhéjpúder

A 3 g-os kiszerelésű szemhéjpúder mono praktikus, csavaros kupakos kis tégelyben érkezik. Roppant finom állagú, púderes sminktermék világos, barackos-bézses színben, ami lágy csillogást kölcsönözhet nemcsak szemhéjunknak, de akár highlighterként is használhatjuk. Inkább fényt ad bőrünknek, mint színt, ami miatt a természetes, nappali sminkeket kedvelők igazán megszerethetik a Prokop Kata Sminkakadémia vadiúj termékét, de egy komolyabb sminknek is professzionális ragyogást tud nyújtani más termékekre építve.

Prokop Kata Sminkakadémia Selyemfény szemhéjpúder

Aromax Liposzómás Hyaluron szérum

Eddig nagyon jó értékelések érkeztek a Krémmánián is erre a szérumra, mely arcunk hidratálásában igyekszik hathatós segítséget nyújtani. A pipettás kiszerelésű készítményből elegendő 1-2 cseppet eloszlatni arcunkon, így a 20 ml-es mennyiség nagyon sokáig elegendő. Hidratáló funkciója mellett bőrfeszesítő összetevőt is tartalmaz, valamint nagy mennyiségben aloe vera kivonatot, ami, mint tudjuk, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatásokkal is bír.

 

Aromax Liposzómás Hyaluron szérum

Ilcsi Ichtiolos korrektor

Az Ilcsi márka egyik legnépszerűbb kozmetikuma is bekerült a Beauty Boxba, amelyre a Krémmánián is nagy számban érkeztek már pozitív vélemények. A pattanásokat, komedókat nemcsak elfedi, de közben nyugtatja is a bőrt, elősegítve azok mielőbbi eltűnését. Szárító, nyugtató, összehúzó hatással bír, gyantázás után még a szőrtüszőkre is tehetünk belőle, hogy a gyulladást megelőzzük. Egész vékony rétegben is jól fed, és könnyedén sminkelhetünk is rá. A dobozba a normál, 12 ml-es kiszerelés került bele.

Ilcsi Ichtiolos korrektor

PomPom Erdei szamóca ajakápoló

Végül egy csoda finom, rágóillatú ajakápoló, ami méhviaszt, sheavajat, sárgabarackmag-olajat, valamint édesmandula-olajat is tartalmaz, hogy ajkaink pihe-puhák és ápoltak legyenek. Lágy, rózsás színe van, felkenve finom fényt is kölcsönöz szánknak. Egyszer átkenve is kellő ápolást nyújt, és rúzs alá is kellemes használni.

PomPom Erdei szamóca ajakápoló

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top