Shine

Rihanna bugyijába mindenki belefér

Savage X Fenty néven érkezik május közepén Rihanna újabb nagy dobása, a minden méretben elérhető, saját fehérneműmárkája.

Már márciusban is felröppent a hír, hogy az énekesnő ebbe az irányba tervezi építgetni divatbirodalmát, mindeddig azonban semmilyen részletet nem lehetett tudni róla. Most végre elérkezettnek látta az időt, és elkezdte csepegtetni virtuális információmorzsáit, amelyek alapján egy meglehetősen szexi kollekció elé nézünk.

SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés,

Rihanna azt is elárulta, hogy fehérneműi éppúgy, mint sminkmárkája, az inkluzivitás jegyében készülnek: míg alapozóit extrém széles színskálán tette elérhetővé, addig a bugyik és melltartók méretkínálata lesz minden igényt kielégítő. Az alsóneműk XS-től 3XL-ig készülnek, a melltartók pedig 70A-tól 100DD-ig.

SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés,

A kollekciót Rihanna ugyanazzal a céggel csinálja, mint amelyikkel Kate Hudson is sikerre futtatta sportmárkáját, sőt még a árusítás módja is hasonló lesz: éves tagsághoz kötik a bugyishoppingot, amiért cserébe különféle kedvezményeket és ingyenes szállítást kapnak majd a vásárlók. A május 11-én induló kollekció az eddigi fotók alapján szexi csipkés és letisztult, sportos változatokat is tartalmazni fog.

SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés,

 

Rihanna új fehérneműmárkája, a Savage X Fenty május közepén debütál. (Fotó: instagram/badgalriri)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top