Shine

Dzsungelnyuszik és pin-up lányok lepik el a strandokat – íme a 2018-as fürdőruhadivat

Hamarosan nyitnak a strandok, itt az ideje feltérképezni, hol milyen fürdőruhát találunk, és mik az idei trendek Bikiniföldön.

Indul a fürdőruhaszezon, célszerű körülnézni, mit vehetünk fel idén a vízpartra. Mint körképünkből kiderül, hódítanak a trópusokat idéző minták, de nagyon mennek a magasított derekú bikinik és a fodros darabok is. Az örök fekete pedig idén is tökéletes választás.  

Trópusi hangulat

Komplett esőerdőt találhatunk az üzletek fürdőruhaosztályán, annyi egzotikus virág- és pálmalevélmintát tettek a bikinikre és társaikra. Az alakformálótól a falatnyi típusokig minden fazon fellelhető a printelt változatokból, és az a jó hír, hogy nem csak élénk alapszínekkel társították őket, így azok is élvezhetik a trópusi fílinget, akik habfehér bőrrel vágnak bele a nyárba. 

1. Pánt nélküli egyrészes – Women’s Secret / 2. Bordó alapon mintás, push-up felsőrésszel – Calzedonia / 3. Alakformáló egyrészes – H&M / 4. V-nyakkivágású Bandeau-fazonú fodrokkal – Tezenis / 5. Merevítős felső, megkötős alsó – H&M

Magas derékvonal

A pin-up lányok szexi stílusát idézik fel a magasított derékkal készült bikinik. Hipernőiesek, ugyanakkor praktikus fazonok is, ha van némi felesleg deréktájékon. Almaalkatúaknak persze még mindig jobb a tankini típus, ez inkább a körte- és homokóra-alkatúak számára lehet jó választás.

1. Hálós anyaggal kombinált – H&M / 2. Virágos, push-up felsőrésszel – H&M / 3. Övvel díszített, sportos – Solid & Stripes / 4. Fodrokkal és áttetsző panellel díszített – Calzedonia / 5. Kék alapon csillagmintás – Tezenis

Fodrok

A fodrok nemcsak csinosak, de roppant hatásosak is, ami az optikai tuningot és illúziókeltést illeti. Ha kicsi a melled, érdemes szétnézni a fodros felsőrészű típusoknál, míg ha széles a csípőd, és a vállad engedi, a vállrésznél díszített fazonok alakíthatnak finoman az arányokon. Ha pedig úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, simán csak ad egy kis szexi huncutságot megjelenésednek.

1. Málnapiros, vállrésztől fodros felsőrésszel – Mango / 2. Megkötős babakék bikini – F&F / 3. Kék-fehér csíkos egyrészes – Calzedonia / 4. Fodros váll- és mellrészű bikini – Women’s Secret / 5. Aszimmetrikus, kockás egyrészes – Tezenis

A biztos fekete

Az egyszínű fekete fürdőruha a vízparti viseletek aduásza, ami egyszerűségében nagyszerű, és minden évben divatos. Ha találunk belőle egy alkatunkhoz illő fazont, ott ne hagyjuk a boltban, és mivel szezonokon át hű társunk lehet, amíg csak a gumírozása bírja, a minőségi típusok között is érdemes szétnézni. A picike bikiniktől az egyrészes fürdőruhákig minden kategóriában találhatunk csinos darabokat, amelyek szemernyit sem nélkülözik a divatosságot.

1. Hálós panellel kombinált egyrészes – H&M / 2. Fodros vállrészű felső magasított derekú alsóval – Calzedonia / 3. Csipkerátétes egyrészes – Tezenis / 4. Elöl keresztezett pántos felsőrésszel – Women’s Secret / Cikcakkos szélű, a felsőrész levehető pántokkal ellátott – Mango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top