Shine

Beyoncé testvére tervezi az új IKEA-kollekciót

Solange Knowles és csapata multifunkcionális izgalmakat tartogat számunkra.

Az énekesnő által alapított, független művészekből álló Saint Heron Collective csoportját kérte fel a svéd bútoráruház, hogy tervezzenek közös lakberendezési kollekciót vásárlóik számára.

Bár szegény Solange-ra hajlamos a világ B-oldalas Beyoncéként tekinteni, művészi vénája tagadhatatlan, előadásmódja lázadóbb, és megjelenése is egészen egyedi, ami a drámaiság helyett inkább meghökkentően modern és bevállalós.

A kollekció is hasonlóképp összetett lesz, de kár lenne elsiklani a tény felett, hogy rajta kívül még 11 másik művész is részt vesz majd benne, akik szintén rajta hagyják nyomukat az építészet, dizájn, képzőművészet és zene találkozásából született lakberendezési tárgyakon.

IKEA Today (@ikeatoday) által megosztott bejegyzés,

További részleteket még nem árultak el, ahogyan azt sem lehet tudni, mikor jelennek meg a Solange Knowles fémjelezte lakbercuccok. Mi azért csendben reménykedünk, hogy nem csak az amerikai piacot célozzák meg velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top