Shine

Takarmányzsákok ihlették az angol divattervező kollekcióját

Apja gazdasága és gyerekkori élmények inspirálták az angol lány vizsgakollekcióját.

Az állattenyésztés és a divattervezés nem épp rokonszakma, Jessica Purdie azonban megmutatta, milyen könnyen közelíthető a két világ egymáshoz.

A divattervezést tanuló lány vizsgakollekciójához ugyanis a tehenek és birkák takarmányzsákjait vette alapul, amiket gyerekkorában oly szívesen húzott magára, rögtönzött divatbemutatót tartva az otthoni csűrben.

A hatdarabos kollekció ruháihoz egy létező takarmánygyártó márka, a Harbro designját vette kölcsön: a feliratok, az állatok képei, sőt még a kockás minta is ismerős lehet angol állattenyésztői körökben.

Fotó: instagram.com/jessicapurdiedesign

A ruháknak még az anyaga is egészen formabontó, a papírszerű felületű és tapintású, szintetikus Tyveket ugyanis elsősorban az építőiparban használják épületburkolat-rendszerekhez, de védőruhákat is gyártanak belőle.

A Tyvek-íveket, miután színezte és nyomatokkal díszítette, még 20.000 strasszal is ékesítette, hogy a glamúros csillogás még izgalmasabbá tegye a ruhákat.

Jessica Purdie Design (@jessicapurdiedesign) által megosztott bejegyzés,

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top