Shine

Az év beauty terméke lehetett volna az alapozó, ha nincs Rihanna

A Beauty Blender tojás alakú sminkszivacsai igazi kultusztárgyakká váltak megjelenésük óta a szépségimádók körében. Ezért a cégnél azt gondolták, ha sminkszivacsban erősek, mi baj történhet, ha gyártanak hozzá alapozót is? Hát ez.

Vegyes érzelmekkel fogadta a nagyközönség a Beauty Blender első alapozócsaládjának érkezését. A gombhoz a kabátot műfajt egy csapásra tökélyre vivő márka ugyanis hiába állt végre elő egy 32 árnyalatban kialakított alapozógarnitúrával, számos támadás éri a színskála miatt.

A net kritikusai szerint ugyanis a Rihanna által markánsan kijelölt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezőket is megfelelően kiszolgáló irányzatot nem sikerült magáévá tennie a márkának. Világos árnyalatból jóval több szerepel a kínálatban, mint igazán sötét tónusokból.

Pedig az alapozó megjelenése igazi telitalálat: szép a formája, ötletes, praktikus és 100 százalékig a márka ikonikussá vált sminkszivacsához köthető.

Nézd meg a netlázító képeket a Krémmánia Magazinon »

Kép: instagram.com/beautyblender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top