Shine

Ariana Grande rajongói kikönyörögték az Ariana Grande fürdőbombát

A God Is A Woman klip egy részében Ariana Grande egy gigászi festékes vödörben fetreng, aminek szürkés-lilás-mályvás színei vaginaformában fodrozódnak körülötte, a látvány pedig olyannyira megindító volt, hogy egy rajongója kikönyörögte, készítsenek olyan fürdőbombát, aminek színes habjai között bárki istennőnek érezheti magát a kádjában.

Az egyébként agyzsibbasztóra sikerült videó e képsorainak utómunkái pedig valóban látványos színeket és formákat eredményeztek, így hát – főleg, miután Ariana Grande is bekapcsolódott a netes csevejbe – ésszerű döntés volt a Lush-tól, hogy ekkora ziccert nem hagy ki, és munkatársai nekilátnak a fürdőbomba kikísérletezéséhez.

Jack Constantin, a Lush egyik termékfejlesztője pár napja meg is osztotta a zeneszám alapján God Is A Woman névre keresztelt fürdőbomba első prototípusát, amitől az énekesnő már teljesen odáig volt, a szakavatott szemek azonban még túlságosan szürkének látták, így visszakerült az ügy a varázslaborba.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top