nlc.hu
Shine
Újjászületett az ikonikus Givenchy-illat

Újjászületett az ikonikus Givenchy-illat

1980-ban jelent meg az eredeti Eau de Givenchy parfüm, ami hosszú ideig maga volt az üvegbe zárt napfény az illatok között.

Az Huber de Givenchy kedvenc sötétkék árnyalatában ragyogó parfüm hosszú évekig nem volt kapható, mígnem eljött 2018 nyara és az Eau de Toilette illata újraértelmezett formában, frissen, fiatalosan libbent be közénk újra.

Illatkompozíciója egyesíti a citrus- és narancsfélék ragyogását a keserű mandula fanyarságával és a pézsma érzékiségével. A virágos, elegáns Neroli, az érzéki narancsvirágvíz- és a narancslevél-kivonat energiával tölti fel a kompozíciót, míg a pézsma és a cédrus érzéki eleganciát és lágyságot kölcsönöz a frissen barnult, napsütötte bőrnek.

Eau de Givenchy (2018) EdT parfüm

Ami a parfümöt még izgalmasabbá teszi, az az, hogy nők és férfiak egyaránt kiélvezhetik citrusos, enyhén fehér virágos jellegét, ami a virágzó narancsliget édességét és a tengerparti szellő frissességét idézi a nyári hőségben.

Az Eau de Givenchy Eau de Toilette ízig-vérig nyári illat, amelyhez az üveg designja is remekül passzol: letisztult, enyhén zöldes, áttetsző üvegcse, ami fehér kupakjától a feliratig a minimalista luxust képviseli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top