Shine

Új szintre lépett a géllakkozás

A professzionális körömápolás globális piacvezető márkája, a CND 2010-ben megalkotta a szabadalmaztatott CND SHELLAC szolgáltatást, ami egyedülálló módon forradalmasította az iparágat. Most, 2018-ban a CND SHELLAC LUXE bemutatásával új, luxusszintre lép a géllakkozás.

A gél lakkozás jövője már elérkezett: a CND™ SHELLAC LUXE™ termékek az elmúlt évtized legnagyobb innovációját jelentik. A csúcstechnológián alapuló professzionális szolgáltatás jelentős előnyökkel jár mind a körömápoló szakemberek, mind az ügyfeleik számára.

A CND™ SHELLAC LUXE™ egy kétlépcsős metódust takar: a minden-az-egyben Base and Color Coat (alap- és színes lakk), valamint a magas fényű Top Coat fedőlakk kettőse ragyogó fényt biztosít, és védőpajzsként szolgál. A különleges összetétel egyedülálló mikropórusai lehetővé teszik a leoldó gyors felszívódását, ezáltal akár 60 másodperc alatt leoldhatóvá téve a lakkot!

Gyors szolgáltatás, egészséges körmök

Mindenki szeretne fényesre lakkozott, ápolt körmökkel ébredni nap mint nap – aki elfoglalt, és kevés ideje, az különösen. Mégsem él mindenki a géllakk adta lehetőségekkel.

Mi ennek az oka?

Egyrészt éppen az időhiány az, ami miatt nem jelentkeznek be a szolgáltatásra, mivel a géllakkozáshoz sok időt hozzátesz az előző lakk leoldása és lereszelése. Másrészt sokan féltik a körmük épségét, különösen azok, akiknek érzékenyebbek a körmei. Esetleg nem találnak az ízlésüknek megfelelő színárnyalatot.

Nos, a CND SHELLAC LUXE mindhárom problémát megoldja, a luxust a gyorsabb szolgáltatással ötvözi! Mivel csupán kétféle lakk kerül a körömre, és az összetételüknél fogva is könnyebben oldódnak, a művelet mindössze egyetlen percet vesz igénybe az eddigi negyedórás időtartam helyett!

A prémiumszolgáltatás során a szabadalommal védett CND SHELLAC LUXE lakkok 65 árnyalatából választhatunk – 50 megegyezik a legnépszerűbb CND SHELLAC árnyalatokkal, és 15 exkluzív árnyalatot alkottak az új formulához.

A köröm formájához idomuló, sűrű, minőségi ecset gondoskodik az egyenletes és precíz felvitelről. A végeredményt – a tökéletesen ragyogó körmöket – legalább 14 napon át élvezhetjük a köröm sérülésének kockázata nélkül!

„A CND-nél folyamatosan igyekszünk a szolgáltatásaink tempóját és minőségét növelni. Az új CND SHELLAC LUXE szintugrást jelent az iparág számára. Ez egy prémiumszolgáltatás, amely zászlajára tűzte azokat az igényeket, melyeket a körömszakértőink és a vendégeik támasztottak, azaz a gyorsabb és kifinomultabb szolgáltatást” – mondja a CND™ társalapítója és művészeti vezetője, Jan Arnold.

Minden egyes CND SHELLAC LUXE árnyalat a SHELLAC-tól megszokott magasfényű ragyogást ígér az új körömbarát formula kíméletességével ötvözve, és szabályos használat mellett a természetes köröm sérülése nélküli repedezés- és töredezésmentes, könnyed eltávolíthatóságot.

Milyen előnyei vannak a CND SHELLAC LUXE szolgáltatásnak?

  • prémiumszolgáltatás
  • szabadalmaztatott formula
  • luxusszínválaszték
  • 14+ napig tart
  • magasfényű ragyogás
  • nem sérül a természetes köröm szabályos alkalmazás mellett
  • értékes megtakarított idő
  • kétlépcsős metódus
  • tízszer gyorsabb, 60 másodperces eltávolítás
  • 15 perc megtakarítás a CND™ SHELLAC LUXE™ szolgáltatással
  • tökéletes lakkozás képzett szakembertől
  • professzionális szolgáltatás, mely csak a legjobb szalonokban elérhető

Elérhető: szeptembertől a CND Nail Lounge-nál és kiemelt partnereinél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top