Shine

A magyar Nanushka a New York-i Divathéten újrázott

Sándor Szandra magyar divattervező márkája, a Nanushka tegnap mutatta be új kollekcióját a New York-i Divathéten, fogadtatása több mint sikeres volt.

Helyi idő szerint szerda délután 4 órakor kezdődött a Nanushka divatbemutatója, ami immár második alkalommal részét képezte a New York-i Divathét hivatalos programjának.

Sándor Szandra és Baldaszti Péter a divatbemutatón (Fotó: instagram.com/nanushka)

A bemutatón természetesen már a jövő évi tavasz/nyári kollekció volt látható, ami a Totem nevet kapta, inspirációjául pedig Egyiptom, a sivatag végtelensége, a keleties hangulat és spiritualitás szolgált. A natúr földszíneket mályvás-rózsaszínes árnyalatok, némi légies kék és méregzöld színek egészítették ki, miközben az összhatás nagyon természetes és letisztult maradt, mint egy érintetlen oázis a sivatag közepén. Fénylő szatén, vegán bőr, len és pamut anyagok uralták a szetteket.

Megnézem
Összes kép (6)

A ruhákon felül a márka Amulet névre keresztelt ékszerkollekciója is bemutatkozott, amelynek leglátványosabb eleme kétségkívül a kígyót mintázó nyakperec volt.

Megnézem
Összes kép (4)

A hangtál koncert rezgésével kísért bemutató immár a harmadik, New Yorkban megrendezett divateseménye volt a Nanushkának: az őszi-téli kollekciót bemutató, februári divathetet követően az amerikai metropolisz adta a helyszínt a 2019-es Resort kollekció megismertetéséhez is, most pedig újra a rangos divathét programját képezte a fogadással egybekötött prezentáció.

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top