Shine

Egy éjszaka leforgása alatt vált világmárkává Meghan Markle kismamaruhájának gyártója

A lottóötös definíciója egy divattervező számára valahogy így hangzik: „Meghan Markle a terhessége bejelentését követő első alkalommal a te ruhádat viselte a nyilvánosság előtt”.

A szerencse pedig egy ausztrál tervező, Karen Gee markába hullott, akinek törtfehér, egyenes szabású midiruháját vizslatta a fél világ, hogy meglássa, mennyire domborodik alatta az épp csak terhes hercegné pocakja. Valójában semennyire, de azért egy picit biztosan – ha bereggelizünk, például épp ugyanennyire –, de mit számít ez, ha Meghan Markle-ről van szó.

Az átszámítva 350 ezer forintos ruha hihetetlenül felpörgette az ausztrál márka forgalmát: míg mi békésen aludtunk, weboldala többször is összeomlott pár óra leforgása alatt, üzleteiben pedig izzottak a telefonvonalak, hogy a szemfülesek megtudják, mennyi esély van rá, hogy beszerezzék ugyanazt a típusú ruhát.

Meghan Markle és Harry herceg hivatalos ausztráliai látogatásuk első napján, Sydney-ben (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)

Meghan Markle és Harry herceg ausztráliai hivatalos látogatása így hát minden szempontból sikeresen indult, a babavárás híre miatt pedig garantáltan arannyá válik majd minden más is, amihez csak a hercegné hozzányúl, fellendítve még jó pár helyi márka népszerűségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top