Shine

Toplistás szépségvitaminok a Krémmániáról

Három kategóriában mutatjuk a legeket.

Nagyon felkapottá váltak a szépségvitaminok, a belülről jövő szépség jegyében egy sor Insta-barát étrend-kiegészítő és multivitamin látott napvilágot. Bizony, a fotogenitás ebben a műfajban is legalább annyira fontossá vált, mint az, hogy ér-e valamit a cukorka formájú tabletta.

Gyorsan hozzátennénk, ez azért nincs egészen jól így. Ezeket a készítményeket mégiscsak bevisszük a szervezetünkbe, ezért egyáltalán nem azt kellene néznünk, mennyire mutatós a csomagolás, sokkal inkább azt, valóban a megfelelő vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok vannak-e benne. Intő példák erre Tati rózsaszín bogyói, a vlogger haj- és bőrápoló vitaminjai ugyanis bármennyire is jól marketingeltek, az eddig megjelent vélemények alapján nem egyértelmű, ér-e bármit is a készítmény.

Mindezt szem előtt tartva három kategóriában mutatjuk be nektek a Krémmánián is elérhető szépségvitaminok közül a legújabbakat, a KM-legeket és a legdivatosabbakat.

Kérésünk csupán annyi, mérlegeljétek és lehetőség szerint egy vérvizsgálattal is ellenőrizzétek, pontosan milyen hatóanyagokra és miért van szükségetek, és annak alapján válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb készítményt.

Olvassátok tovább a Krémmánia Magazinon »

Fotó: Thinkstockphoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top