Shine

A lusta január látványos frizuráinak titka: a hajpánt

Az álmos évkezdést követően is érdemes lesz kezünk ügyében tartani őket.

2019 egyik legmeghatározóbb frizuradivatját legnagyobb örömünkre a hajpántok fogják meghatározni. A fejpántváltozatok már a hátunk mögött hagyott évet is bearanyozták, de valljuk be, kevesen születtünk olyan fejformával, hogy a díszes textilcsodák ne csúszkáljanak le róla. Talán épp emiatt váltak népszerűvé a klasszikus hajpántok, amelyek esetén szintén a méretes, látványos darabok számítanak a legdivatosabbaknak.

Nadia Fairfax piros hajpánttal a fején (Fotó: Steve Granitz/WireImage,)

Nagyjából minden hajhosszal jól mutatnak, nem ciki rövid frizurához viselni, de diszkréten eltakarhatjuk vele elfeküdt frufrunkat is. Hajtömegtől függetlenül viselhetjük őket kedvünkre, „rossz haj” napokon igazi megváltásnak számítanak, és lófarkas frizuránkat is megtoldhatjuk hajpánt segítségével.

Utoljára úgy tíz éve volt ekkora a hype a pánt körülötte, akkoriban a Gossip Girl Blaire Waldorfja diktálta a divatot e téren, mostanság pedig Katalin hercegné számít a téma stílusikonjának, aki mellett Eugénia yorki hercegnő és a holland Maxima királyné is szívesen viseli a látványos kiegészítőket.

Megnézem
Összes kép (3)

Számos színben és méretben találhatunk rájuk az üzletekben is, kiskosztümtől a farmeres szerelésekig mindenhez választhatunk ízlésünknek és stílusunknak megfelelő hajdíszt.

Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top